RIST Hellas: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρολόι της ΟRIS «Big Crown ProPilot X Calibre 115»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
RIST Hellas: Αποκαλυπτήρια για το νέο ρολόι της ΟRIS «Big Crown ProPilot X Calibre 115»
To νέο ρολόι της ΟRIS αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά την ίδια μέρα μόνον σε 3 επιλεγμένα μέρη στον κόσμο: Στη Σανγκάη, το Παρίσι και την Αθήνα, στον μαγικό χώρο του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Το Big Crown ProPilot X Calibre 115, το νέο ρολόι της ORIS παρουσιάστηκε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών από τη RIST Hellas.

Η RIST Hellas ιδρύθηκε το 2014 και με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιείται στον κλάδο του ρολογιού και του κοσμήματος, αντιπροσωπεύοντας σε Ελλάδα και Κύπρο, επώνυμα fashion και high-end brand, όπως Michael Kors, Fossil, Skagen, Emporio Armani, Armani Exchange, Emporio Armani Swiss, DKNY, που ανήκουν στο Fossil group,καθώς και τα ανεξάρτητα Nomination, Gant, Paul Hewitt, Paul Smith, ΤW Steel και ORIS.

ORIS WATCH

To νέο ρολόι της ΟRIS η οποία εδώ και 115 χρόνια κατασκευάζει στο Holstein της Ελβετίας αυτόματα μηχανικά ρολόγια, με χαρακτηριστικό σύμβολο τον εμβληματικό κόκκινο ρότορα στο μηχανισμό τους, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά την ίδια μέρα μόνον σε 3 επιλεγμένα μέρη στον κόσμο: Στη Σανγκάη, το Παρίσι και την Αθήνα, στον μαγικό χώρο του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Κατά την παρουσίαση του Big Crown ProPilot X Calibre 115 οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία, στον ειδικό χώρο που είχε διαμορφωθεί, με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας, να κάνουν ένα «ταξίδι» μέσα στον «μηχανισμό» του νέου ρολογιού και να περιεργαστούν το skeleton καντράν του νέου ρολογιού της ΟRIS.

ORIS WATCH

«Ένα δημιούργημα που φανερώνει την ιστορία της ORIS στην κατασκευή ρολογιών, αλλά ταυτόχρονα έρχεται για να φτιάξει τη δική του ιστορία. Οι λεπτομέρειες του άψογου αυτόματου μηχανισμού του, η τεχνολογία αιχμής και ο αψεγάδιαστος σχεδιασμός του είναι η υπογραφή ποιότητας του brand ORIS» όπως επισημαίνει ο Bασίλης Τότολης, διευθύνων σύμβουλος της RIST Hellas, προσθέτοντας:

«Η ORIS συγκέντρωσε όλη τη γνώση και την εμπειρία και τη χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει ένα πανέμορφο ρολόι με έναν καινούργιο μηχανισμό, κατασκευασμένο in house. Δεν είναι τυχαίο που οι δημιουργοί του ρολογιού άφησαν ακάλυπτο κάθε στοιχείο του μηχανισμού, για να βλέπουμε πως ενώνονται μεταξύ τους και πως συν-λειτουργούν αρμονικά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider