Πόσο στοιχίζει να ανοίξετε το δικό σας Koulour-Koulour

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πόσο στοιχίζει να ανοίξετε το δικό σας Koulour-Koulour
Η αλυσίδα άνοιξε πρόσφατα ένα νέο κατάστημα στο κέντρο των Αθηνών επί της Περικλέους, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει ένα ακόμη στον σταθμό του μετρό στον Αγ. Ιωάννη.

Aποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες στον κλάδο του street food, αριθμώντας ήδη 15 καταστήματα, ενώ έχει προγραμματιστεί το άνοιγμα 12 νέων μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος για την αλυσίδα Koulour - Koulour με σήμα κατατεθέν το σουσαμένιο θεσσαλονικιώτικο κουλούρι, στη γνωστή παραδοσιακή γεύση του, αλλά όπως δεν το έχετε ξαναφάει, φρεσκότατο, με ποιοτικότατες ελληνικές α ύλες και σε μοναδικές συνταγές, και προτείνει μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise, με τις πιο υψηλές αποδόσεις στην αγορά.

Η αλυσίδα άνοιξε πρόσφατα ένα νέο κατάστημα στο κέντρο των Αθηνών επί της Περικλέους, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει ένα ακόμη στον σταθμό του μετρό στον Αγ. Ιωάννη, ενώ προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και οι εργασίες στο νέο κατάστημα επί της Γρηγορίου Λαμπράκη 81, το δεύτερο στον Πειραιά.

Το Koulour-Koulour θέλει ξαναφέρει στο προσκήνιο αυτό που πριν από εκατό χρόνια ήταν μια από τις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, το γευστικό, αρωματικό και ξεροψημένο κουλούρι, πλέον ανανεωμένο και σύγχρονο, τόσο γαστρονομικά, όσο και σε εξυπηρέτηση, μέσω καταστημάτων που διακρίνονται για το design τους.

Πόσο όμως στοιχίζει να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα Koulour Koulour;

Σύμφωνα με τα στελέχη της, η αλυσίδα μέσα από μία αρχική επένδυση 45.000 ευρώ παρέχουν, στους συνεργάτες – franchisees τους μια σειρά από προνόμια με στόχο την εκμηδένιση κάθε ρίσκου και με στόχο την αμφότερα αποδοτική και επιτυχημένη συνεργασία: χαμηλή αρχική επένδυση, μηδενικά entry fees, μηδενικά royalties, υψηλά περιθώρια κέρδους, παροχή αρχικής εκπαίδευσης, συνεχής υποστήριξη, προωθητικές ενέργειες σε social media από τα κεντρικά, δυνατότητα για delivery και τέλος δυνατότητα για εύρεση κατάλληλων καταστημάτων προς μίσθωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider