«Βομβαρδίστε με πυρηνικά τον Άρη»: Μπλουζάκια με την υπογραφή του Έλον Μασκ (pics)

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Βομβαρδίστε με πυρηνικά τον Άρη»: Μπλουζάκια με την υπογραφή του Έλον Μασκ (pics)
Ο Έλον Μασκ έκανε πράξη την «υπόσχεση» του να κυκλοφορήσει μπλουζάκια με σλόγκαν «Βομβαρδίστε τον Άρη».

Επιμένει στην ιδέα του να «βομβαρδίσουμε» με πυρηνικά τον πλανήτη Άρη ο ιδρυτής της Tesla και της Space X, Έλον Μασκ και κυκλοφορεί και μπλουζάκια με το ανάλογο σλόγκαν, στα πλαίσια της «καμπάνιας» του, για να βρει υποστηρικτές.

Όπως είχε υποσχεθεί, ο δισεκατομμυριούχος δημιούργησε και πουλάει μπλουζάκια με σλόγκαν «Βομβαρδίστε με πυρηνικά τον Άρη» (NUKE MARS).

«Nuking Mars one T-shirt at a time»

Τα μπλουζάκια έρχονται για να προωθήσουν τη θεωρεία του Έλον Μασκ, που πρώτη φορά είπε δημόσια το 2015. Συγκεκριμένα, σκοπός του βομβαρδισμού του Άρη με πυρηνικά είναι να λιώσουν οι παγοσκεπείς κορυφές του και να απελευθερωθεί πρώτα το νερό, που είναι παγιδευμένο στους πόλους του και κατόπιν το CO2 στην ατμόσφαιρά του, ώστε με το φαινόμενο αντίστοιχο του γήινου «θερμοκηπίου», που θα δημιουργηθεί να γίνουν πιο ανεκτές οι ακραίες θερμοκρασίες του.

Στόχος είναι να γίνει ο πλανήτης κατοικήσιμος για τον άνθρωπο.

Οι επιστήμονες έχουν χαρακτηρίσει όχι μόνον απραγματοποίητη, αλλά και ανεύθυνη, τη θεωρία του Μασκ, τόσο από πλευράς της διαθέσιμης από τον άνθρωπο τεχνολογία για την υλοποίησή της, όσο και για το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider