Απώλειες 5% για τη μετοχή της Mattel - Ακυρώθηκε έκδοση χρέους ύψους 250 εκατ. δολαρίων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απώλειες 5% για τη μετοχή της Mattel - Ακυρώθηκε έκδοση χρέους ύψους 250 εκατ. δολαρίων
Η Mattel είχε ανακοινώσει την προγραμματισμένη έκδοση χρέους ύψους έως 250 εκατ. δολαρίων χρέους, την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ αναμενόταν να ολοκληρώσει τη συναλλαγή μέχρι την Πέμπτη.

Ξεπέρασαν το 5% οι απώλειες της μετοχής της Mattel στη συνεδρίαση της Πέμπτης, μετά την απόφασή της να ακυρώσει προγραμματισμένη έκδοση χρέους, αλλά και τη δημοσιοποίηση μιας επιστολής πληροφοριοδότη.

Σύμφωνα με το Marketwatch, με επιστολή που κατέθεσε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η εταιρεία ενημερώνει πως έχει ξεκινήσει έρευνα για να ελεγχθούν τα ζητήματα στα οποία εφιστά προσοχή ο «πληροφοριοδότης», χωρίς να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Η Mattel είχε ανακοινώσει πως θα προχωρούσε σε έκδοση ομολόγου έως 250 εκατ. δολαρίων, την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ αναμενόταν να ολοκληρώσει τη συναλλαγή μέχρι χθες, Πέμπτη.

Η μετοχή της Mattel βρισκόταν σε τροχιά ανάκαμψης, μετά από μια δύσκολη πορεία το 2018, έχοντας καταγράψει άνοδο 34,4%, μέσα στο 2019, μέχρι τις απώλειες στη συνεδρίαση της Πέμπτης, ακολουθώντας την πορεία του δείκτη S&P 500 ο οποίος έχει καταγράψει άνοδο κατά 17,2%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider