Fiat 500 Mirror: Στιλάτο και με όφελος έως 2.200 ευρώ!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Fiat 500 Mirror: Στιλάτο και με όφελος έως 2.200 ευρώ!
Το Fiat 500 αποτελεί δικαιωματικά το εμβληματικό αυτοκίνητο πόλης, το οποίο διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να βρίσκεται μόνιμα εντός μόδας. Άλλωστε μετά το εκ νέου λανσάρισμά του το 2007, έχουν πουληθεί περισσότερα από 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα, και μάλιστα το 80% αφορά σε χώρες εκτός Ιταλίας. Πλέον, με μια μοναδική προσφορά, η Fiat προσφέρει την αναβαθμισμένη έκδοση Mirror, η οποία συμπεριλαμβάνει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και απεριόριστες επιλογές εξατομίκευσης, σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 0% επιτόκιο!
Επί της ουσίας η έκδοση Mirror δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο μοντέρνους και απαιτητικούς υποψήφιους αγοραστές. Άλλωστε, όλη η οικογένεια Mirror είναι εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία και τη μακρά παράδοση που έχει η Fiat στη δημιουργία οχημάτων που απλοποιούν τη ζωή των οδηγών αλλά και των επιβατών, αξιοποιώντας λειτουργίες κορυφαίας τεχνολογίας και ασφάλειας. Η σειρά 500 Mirror, όπως και οι 500X Mirror και 500L Mirror, διαθέτουν σύγχρονες, καινοτόμες τεχνολογίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να συνδέουν το smartphone τους με το σύστημα Uconnect με πρακτικό και κυρίως ασφαλή τρόπο.
Το Fiat 500 Mirror είναι σχεδιασμένο για τον κόσμο των Millenials και είναι διαθέσιμο σε 3θυρη έκδοση με γυάλινη σταθερή οροφή. Αισθητικά, η αγαπημένη φόρμα του 500 δεν αλλάζει, όμως πλέον είναι διακοσμημένο με νέες λεπτομέρειες και έναν προφυλακτήρα που περιβάλλεται από τρισδιάστατο πλέγμα, ενώ διαθέτει προβολείς τεχνολογίας LED. Από την άλλη, στην ίδια φιλοσοφία κινείται και το Fiat 500L Mirror, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε σύγχρονες οικογένειες με παιδιά, που αναζητούν την πρακτικότητα και την ίδια στιγμή να ξεχωρίζουν χάρη στην μοντέρνα σχεδίαση και τις άπειρες επιλογές εξατομίκευσης του οχήματος τους.
Στο βασικό εξοπλισμό του 500 Mirror συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων σύστημα U-Connect Navi με υψηλής ανάλυσης έγχρωμη οθόνη αφής 7'', αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης με κομμάτια οικολογικού δέρματος, επιχρωμιωμένοι εξωτερικοί καθρέφτες και επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, ζάντες αλουμινίου 15'', εντυπωσιακό λογότυπο Mirror στην κολώνα αλλά και τα παστέλ χρώματα δωρεάν! Παράλληλα, διατίθεται με κινητήρες βενζίνης σε τιμές που διαμορφώνονται ως εξής:
-Aπό 15.490 ευρώ για τον 1.2 με τους 69 ίππους
-Από 16.590 ευρώ για τον 1.2 MTA των 69 ίππων
-Από 15.990 ευρώ για τον 0.9 Twinair των 85 ίππων
-Από 17.090 ευρώ για τον 0.9 Twinair MTA των 85 ίππων

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider