Η Konica Minolta Ελλάς και η Intersys ενώνουν τις δυνάμεις τους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Konica Minolta Ελλάς και η Intersys ενώνουν τις δυνάμεις τους
Με μια κίνηση που υπόσχεται να ενδυναμώσει την παρουσία της εταιρείας στον τομέα των λύσεων εκτύπωσης, η Konica Minolta Ελλάς, ανακοινώνει σήμερα την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Intersys Α.Ε., που αποτελεί δυναμικό παράγοντα με 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της εκτύπωσης. 

Με μια κίνηση που υπόσχεται να ενδυναμώσει την παρουσία της εταιρείας στον τομέα των λύσεων εκτύπωσης, η Konica Minolta Ελλάς, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτόμων λύσεων, ανακοινώνει την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας με την Intersys Α.Ε., που αποτελεί δυναμικό παράγοντα με 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της εκτύπωσης.

Αυτή η συνεργασία αποτελεί σημαντικό ορόσημο καθώς η Konica Minolta Ελλάς εντάσσει την Intersys Α.Ε. στο δίκτυο συνεργατών της, δίνοντας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των εκτυπωτών, πολυλειτουργικών συσκευών γραφείου (MFPs) καθώς και λύσεων λογισμικού. Η συνεργασία αυτή είναι σχεδιασμένη να ενισχύσει τηνπρόσβαση στην υψηλή τεχνολογία εκτύπωσης, προωθώντας την καινοτομία σε έναν διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο.

Η Κατερίνα Καραδημητρίου, Managing Director, της Konica Minolta δήλωσε: «Τη δεδομένη στιγμή, που η Konica Minolta βρίσκεται σε ανοδική πορεία, θεωρούμε ότι η σύμπραξη με την Intersys, αποτελεί στρατηγικής σημασίας κίνηση για τη μελλοντική εξέλιξη της εταιρείας μας. Εμείς στην Konica Minolta, συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες, έτσι ώστε να συνεχίζουμε να παρέχουμε ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που θα βοηθούν τις επιχειρήσεις να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.»

H Ελένη Παπανδρέου, CEO της Intersys Α.Ε. εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία, δηλώνοντας: «Μία για μας πανευτυχής συνάντηση που σήμερα ανταμείβει την ιστορικά αποδεδειγμένη δυναμική της Intersys και την σταθερή αξία που με συνέπεια και αφοσίωση προσθέτει στις Ελληνικές Επιχειρήσεις. Αυτή η συνεργασία ενισχύει ακόμα παραπάνω τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και καινοτόμο τεχνολογία στους αξιότιμους πελάτες μας.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οι κάρτες της Attica Bank διαθέσιμες στα ψηφιακά πορτοφόλια Google Pay™ και Garmin Pay™

Orilina Properties: Έναρξη διαπραγμάτευσης μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ναυτιλία: To HS4U project φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει τους «πλωτούς» υγειονομικούς κινδύνους

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider