Στο επίκεντρο των private equities το πιθανό deal στην Twitter

Newsroom

Περισσότερα private equities έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο πιθανό deal μεταξύ Twitter - Μασκ, όπως δήλωσαν άνθρωποι που γνωρίζουν το θέμα τη Δευτέρα στο Reuters.

Οι πηγές, που αρνήθηκαν να κατονομαστούν, δεν κατονόμασαν τις εταιρείες.

Το ενδιαφέρον προέκυψε όταν το Thoma Bravo, ένα private equity που εστιάζει στην τεχνολογία, επικοινώνησε με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα για να διερευνήσει την κίνηση εξαγοράς και την προσφορά των 43 δισ. δολαρίων του Έλον Μασκ

Η Apollo Global Management εξετάζει τρόπους με τους οποίους μπορεί να παρέχει χρηματοδότηση σε οποιαδήποτε συμφωνία και είναι ανοιχτή να συνεργαστεί με τον Μασκ ή οποιονδήποτε άλλο πλειοδότη, ανέφεραν οι πηγές. Η συμμετοχή του θα γίνει μέσω της πιστωτικής επενδυτικής της πλατφόρμας και όχι μέσω του private equity, πρόσθεσαν οι πηγές.

Το Apollo και το Twitter αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Το Twitter υιοθέτησε το «poison pill» την Παρασκευή για να περιορίσει την ικανότητα του Μασκ να αυξήσει το μερίδιό του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

To Thoma Bravo ενημέρωσε το Twitter ότι διερευνά την πιθανότητα να υποβάλει προσφορά, όπως ανέφερε το Reuters το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: