Telecom Italia: Νέα παραίτηση CEO - Η τέταρτη μέσα σε 6 χρόνια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Telecom Italia: Νέα παραίτηση CEO - Η τέταρτη μέσα σε 6 χρόνια
Την τέταρτη παραίτηση διευθύνοντος συμβούλου της τα τελευταία έξι χρόνια «είδε» την Παρασκευή η Telecom Italia, καθώς ο μέχρι πρότινος CEO Λουίτζι Γκουμπιτόζι παραιτήθηκε των καθηκόντων του, μετά την σύγκρουση με τους ιθύνοντες της Vivendi, κορυφαίου επενδυτή της ιταλικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Την τέταρτη παραίτηση διευθύνοντος συμβούλου της τα τελευταία έξι χρόνια «είδε» την Παρασκευή η Telecom Italia, καθώς ο μέχρι πρότινος CEO Λουίτζι Γκουμπιτόζι παραιτήθηκε των καθηκόντων του, μετά την σύγκρουση με τους ιθύνοντες της Vivendi, κορυφαίου επενδυτή της ιταλικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται δύο πρόσωπα με γνώση των εξελίξεων, ο Γκουμπιτόζι έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της εταιρείας ώστε να μην σταθεί εμπόδιο στην πρόταση εξαγοράς ύψους 12 δισ. δολαρίων από το αμερικανικό επενδυτικό fund KKR.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, το διοικητικό συμβούλιο της Telecom Italia παρέδωσε τις εξουσίες του Γκουμπιτόζι στον πρόεδρο του δσ Σαλβατόρε Ρόσι, ενώ ο επικεφαλής της TIM Brazil, Πιέτρο Λαμπριόλα Labriola διορίστηκε γενικός διευθυντής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ράλι 27% για την Telecom Italia, μετά την πρόταση εξαγοράς από την KKR

KKR και CVC εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας για την Telecom Italia

gazzetta
gazzetta reader insider insider