Διάκριση της Teleperformance Greece στα People Excellence Awards

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διάκριση της Teleperformance Greece στα People Excellence Awards
Η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία Employee Experience, για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού που παρέχει, οι οποίες ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες και αναβαθμίζουν την εμπειρία των εργαζομένων. 

Η Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, της μεγαλύτερης εταιρείας στην παροχή “Customer Experience Management”, απέσπασε μία ακόμα σημαντική διάκριση στα People Excellence Awards 2020. Συγκεκριμένα, η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία Employee Experience, για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού που παρέχει, οι οποίες ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες και αναβαθμίζουν την εμπειρία των εργαζομένων.

Τα βραβεία People Excellence Awards αναδεικνύουν κάθε χρόνο τις καλύτερες πρακτικές στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα.

Η διάκριση αυτή επιβραβεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις στρατηγικές και τις βέλτιστες πρακτικές στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού και στις εργασιακές σχέσεις, που εφαρμόστηκαν στο πλαίσιο των προγραμμάτων μετεξέλιξης της Teleperformance Greece. Η εταιρεία - που με πάνω από 30 χρόνια διαδρομής στον κλάδο, ενσωματώνει το Digital Transformation και το Business Agility σε κάθε διαδικασία της - μετέφερε σε virtual interface όλες τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις, προσφέροντας στους εργαζομένους της όλα εκείνα τα εφόδια και τις υποδομές, για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα εργασίας όσο πιο εύκολα γίνεται, και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν όλα όσα τους προσφέρει η απασχόλησή τους στην Teleperformance Greece.

Ο Chief Human Resources Officer της Teleperformance Greece, κ. Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, δήλωσε: «Η βράβευση αυτή αποτελεί επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας αλλά και δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον. Ακόμα και σε αυτούς που απασχολούνται εξ αποστάσεως με ασφάλεια απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας. Φροντίζουμε καθημερινά να είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων μας, να ακούμε και να απαντάμε στις ανάγκες τους μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα αλλά και μια σειρά προνομίων και δράσεων. Αναπτύσσουμε πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προγράμματα ευεξίας στον εργασιακό χώρο, αλλά και ενέργειες για την ανάδειξη της πολυπολιτισμικότητας και διαφορετικότητας ως βασικό συστατικό της κουλτούρας μας. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργούμε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο αντανακλά τη φιλοσοφία μας και αυτά που μας διαφοροποιούν σαν εταιρεία. Οι άνθρωποί μας, επαγγελματίες 109 εθνικοτήτων, οι οποίοι μιλούν πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους, αποτελούν την πραγματική δύναμη της Teleperformance Greece».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider