Απέσυραν το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Μπάκος-Καϋμενάκης - Κανονικά η Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απέσυραν το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Μπάκος-Καϋμενάκης - Κανονικά η Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ
Η Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ θα πραγματοποιηθεί κανονικά προκειμένου να διεξαχθεί η κρίσιμη ψηφοφορία για τον ορισμό της νέας Διοίκησης και θα ξεκαθαρίσει τις νέες διοικητικές και μετοχικές ισορροπίες στον μετοχικό όμιλο. 

Αποσύρθηκε απο την πλευρά Μπάκου-Καϋμενάκη το αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα με στόχο την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης Ελλάκτωρ. Μετά, ίσως, και το κλείσιμο του αντίστοιχου φακέλου απο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, αργά το απόγευμα της Τρίτης 26/1.

Συνεπώς, η Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ θα πραγματοποιηθεί κανονικά προκειμένου να διεξαχθεί η κρίσιμη ψηφοφορία για τον ορισμό της νέας Διοίκησης και θα ξεκαθαρίσει τις νέες διοικητικές και μετοχικές ισορροπίες στον μετοχικό όμιλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ είχε συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 7.1.2021, με θέμα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Όπως είναι γνωστό, η ως άνω Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για τις 27.1.2021.
Το Διοικητικό Συμβούλιο πιστεύει ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι αναγκαία, ως εκ τούτου θεωρεί ότι δεν πρέπει να υπάρξει άλλη αναβολή στην λήψη της σχετικής απόφασης.»

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider