«Διέξοδο» στην τηλεργασία για τις βρετανικές παμπ (pic)

Περισσότερες από 12 βρετανικές παμπ βρήκαν «λύση» στα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, μετατρέποντας τους χώρους τους σε «γραφεία» για ανθρώπους που εργάζονται σε καθεστώς τηλεργασίας. 

Οι «παμπ - γραφεία» διαφημίζουν τις νέες τους υπηρεσίες μέσω των κοινωνικών δικτύων με «πακέτα» που περιλαμβάνουν ένα τραπέζι - γραφείο, σταθερή σύνδεση στο ίντερνετ μαζί με φαγητό και καφέ ή τσάι! Βέβαια, αν κάποιος το επιθυμεί μπορεί να απαραγγείλει μπύρα ή οτιδήποτε άλλο, εκτός της τιμής της προσφοράς. 

«Ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα επιτρέψει στον κόσμο να βγει με ασφάλεια από τα σπίτια τους και να μην «τρελαθούν» κοιτάζοντας τους ίδιους 4 τοίχους του σπιτιού τους», δήλωσε σχετικά η Τζένη Χάτσινσον, μάνατζερ της παμπ The Culcheth Arms, σε ρεπορτάζ του Business Insider.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το «πακέτο - τηλεργασίας» από την παμπ κοστίζει 12 λίρες, ενώ διαβεβαιώνει πως σε κάθε περίπτωση τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όμως διεξοδικό καθάρισμα των επιφανειών, αποστάσεις και μάσκες. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: