Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σε Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Ιθάκη.

Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας λόγω της επέλασης του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός».

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σε Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Ιθάκη, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που θα πλήξουν τα νησιά.

Κλειστά σχολεία και στη Πελοπόννησο

Κλειστές θα μείνουν σήμερα όλες οι σχολικές μονάδες, όλων των βαθμίδων, στην περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας, ενώ όλοι οι δήμοι, εξέδωσαν και σχετικές ανακοινώσεις για το θέμα, όπως οι δήμοι Τρίπολης, Μεγαλόπολης, Βόρειας Κυνουρίας, Νότιας Κυνουρίας και Γορτυνίας. Η απόφαση αφορά και τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τις δομές των ΚΔΑΠ.

Κλειστά, με ανακοίνωσή τους, θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Ναυπλιέων, Άργους-Μυκηνών, Επιδαύρου, Ερμιονίδας (Αργολίδα), Νεμέας, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Βέλου-Βόχας, Κορινθίων και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων (Κορινθία).

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου που ελήφθη πριν από λίγο, θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Νομό, για την προστασία των παιδιών από το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider