WIND: Χτίζοντας υπεύθυνα την ψηφιακή κοινωνία του μέλλοντος
Η WIND εξασφαλίζει ένα βιώσιμο παρόν για την ελληνική κοινωνία και το περιβάλλον και ανεβάζει «ταχύτητες» για ένα ψηφιακό μέλλον.

Με έναν σχεδιασμό ο οποίος υλοποιείται «εδώ και τώρα», η WIND εξασφαλίζει ένα βιώσιμο παρόν για την ελληνική κοινωνία και το περιβάλλον και ανεβάζει «ταχύτητες» για ένα ψηφιακό μέλλον όπου όλοι θα μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα ανεξάρτητα από το που βρίσκονται.

Έχοντας στο δυναμικό της ένα πλούσιο παρελθόν κοινωνικής προσφοράς, η WIND προσέφερε γενναιόδωρα σε όσους βρέθηκαν στην «πρώτη γραμμή» κατά την περίοδο της πανδημίας. Στο πλαίσιο αυτό προσέφερε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, στους «ήρωες της εποχής μας»:

Δωρεάν υπηρεσίες Wi-Fi στο νοσοκομείο Παμμακάριστος και σε όλα τα κτίρια του νοσοκομείου «Σωτηρία»: Με την παροχή σύγχρονων ψηφιακών μέσων η WIND διευκολύνει γιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και τους ασθενείς στην επικοινωνία τους.

Κάλυψη αναγκών επικοινωνίας και εξοπλισμού του ΕΟΔΥ και των κινητών μονάδων του Υπουργείου Υγείας: Η WIND, ως αποκλειστικός τηλεπικοινωνιακός πάροχος, στηρίζει το έργο του ΕΟΔΥ καλύπτοντας τις ανάγκες επικοινωνίας και εξοπλισμού των κινητών μονάδων του Υπουργείου Υγείας (ΚΟΜΥ) που πραγματοποιούν τεστ ανίχνευσης Covid-19 πανελλαδικά. Επιπλέον, στηρίζει τη νέα πρωτοβουλία του ΕΟΔΥ για τη λειτουργία του νέου κέντρου υποστήριξης στο Μαρούσι, παρέχοντας υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας.

• Παροχή δυνατότητας δωρεάν κλήσεων και χρήσης διαδικτύου στις 10 νοσηλεύτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια και μετέβησαν από την Κρήτη στην Θεσσαλονίκη για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η WIND ήταν δίπλα τους ώστε να επικοινωνούν απρόσκοπτα με τους δικούς τους ανθρώπους το διάστημα που χρειάστηκε να λείπουν μακριά τους.

• Κάλυψη αναγκών επικοινωνίας των δέκα νέων σκαφών τύπου Rafnar 1100, ταχύπλοα ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος, προσφέροντας δωρεάν απεριόριστα δεδομένα (data) μέσω του κινητού της δικτύου.

Στηρίζοντας έμπρακτα μαθητές και εκπαιδευτικούς

• H εταιρεία στήριξε έμπρακτα τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με στόχο την ισότιμη και απρόσκοπτη πρόσβαση των μαθητών και εκπαιδευτικών της χώρας σε αυτή λόγω της πανδημίας.

• Στο ακριτικό νησί της Ανάφης παρείχε στη σχολική κοινότητα δωρεάν σύνδεση στο 4G+ δίκτυο της WIND, ενώ τα 18 παιδιά από 6 μέχρι 17 ετών της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα παρακολουθούσαν καθημερινά τα μαθήματα τους με δωρεάν τεχνολογικό εξοπλισμό και υπηρεσίες από τη WIND.

• Στέκεται με συνέπεια δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού εδώ και 5 χρόνια, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας στο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και στους εθελοντές του οργανισμού, για να συνεχίζουν απρόσκοπτα το πολύτιμο έργο τους.

Προστατεύοντας το Περιβάλλον και την άγρια ζωή

Η Wind επιστρατεύει την τεχνογνωσία της, αλλά και καινοτόμες λύσεις, ώστε να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και της ελληνικής άγριας πανίδας. Με στόχο την προστασία του βαλκανικού Σαμούα, το οποίο ανήκει στα απειλούμενα ζώα της χώρας θέτει το δίκτυο και την τεχνογνωσία της στην προστασία του περιβάλλοντος και της ελληνικής πανίδας του Πάρκου Βόρειας Πίνδου, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα TECH4all της Huawei. Στο ίδιο πλαίσιο, η εταιρεία προστατεύει τα δάση της Αττικής και για τρίτη συνεχόμενη χρόνια στηρίζει το έργο των Εθελοντών Δασοπυροπροστασίας Αττικής (Ε.ΔΑΣ.Α) καλύπτοντας τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες τους μέσω του κινητού της δικτύου, για όλη την αντιπυρική περίοδο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider