Μητσοτάκης: Αν αναζητείτε οδό διαφυγής παραιτηθείτε τώρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Αν αναζητείτε οδό διαφυγής παραιτηθείτε τώρα

«Αν αναζητείτε οδό διαφυγής παραιτηθείτε τώρα» διαμήνυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι τα μέτρα-κάβα που ζητούν δανειστές είναι το τίμημα της προσωπικής αναξιοπιστίας του πρωθυπουργού.

Μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε θίασο που απαρτίζεται από επαγγελματίες ψεύτες και μεγαλομανείς λαϊκιστές και προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Η χώρα δεν αντέχει να ζήσει το δράμα του περυσινού καλοκαιριού, δεν αντέχει άλλο τον ανίκανο και ανεύθυνο πρωθυπουργό. Κύριε Τσίπρα, αν αναζητείτε οδό διαφυγής, παραιτηθείτε τώρα», τόνισε.

«Πρώτο καθήκον μας είναι να φύγει αυτή η παρέα που έγινε κυβέρνηση με ψέματα και αυταπάτες και φόρτωσαν την χώρα με 12 δισ. επιπλέον μέτρα» σημείωσε κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είναι ένα μίγμα αριστερού κρατισμού και εξισωτισμού και το αποτέλεσμα είναι τραγικό.

«Η περήφανη διαπραγμάτευση μάς έχει στοιχίσει πέντε φορές περισσότερο και τώρα έρχεται να προστεθεί στον λογαριασμό και το πακέτο των προληπτικών μέτρων» επεσήμανε αναφερόμενος στην τρέχουσα συγκυρία.

«Η κυβέρνηση είναι ένας θλιβερός θίασος από επαγγελματίες ψέυτες και μεγαλομανείς λαϊκιστές, τους ενδιαφέρει η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος. Ο κ. Τσίπρας επιλέγει τη δραματοποίηση της κατάστασης. Οφείλουμε να πάμε στην κοινωνία και να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους εκείνους που ζητούν να φύγει αυτή η κυβέρνηση» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider