ΚΙΝΑΛ για το ατύχημα με το ασανσέρ: Τα νοσοκομεία καταρρέουν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΚΙΝΑΛ για το ατύχημα με το ασανσέρ: Τα νοσοκομεία καταρρέουν
«Ελάχιστες παρεμβάσεις έχουν γίνει σε κτίρια και σε εξοπλισμούς τα τελευταία χρόνια».

Στην κατάσταση των νοσοκομείων και στις επενδύσεις που γίνονται στον τομέα Υγείας αναφέρεται με ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ με αφορμή το ατύχημα με το ασανσέρ στο Ιπποκράτειο. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι:

«Τα νοσοκομεία καταρρέουν! Σήμερα τραυματίστηκε γιατρός στο Ιπποκράτειο από πτώση ασανσέρ, στις 26/1 2019 κατέρρευσε πλάκα ψευδοροφής δίπλα σε ασθενή στο Νοσοκομείο Κιλκίς, στις 9/11 2018 κατέρρευσε το ταβάνι στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, στις 3/10 2018 κατέρρευσε για δεύτερη φορά η οροφή του Κέντρο Δηλητηριάσεων στο Νοσοκομείο Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού, το 2017 τραυματίστηκε ειδικευόμενος γιατρός στο Νοσοκομείο Ελπίς. Σε όλες τις περιπτώσεις από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει επανειλημμένα τονίσει ότι το πρόβλημα της αποεπένδυσης ειδικά στο χώρο της υγείας είναι πολύ σοβαρό.

Ελάχιστες παρεμβάσεις (και αυτές από ιδιωτική πρωτοβουλία) έχουν γίνει σε κτίρια και σε εξοπλισμούς τα τελευταία χρόνια.

Αναρωτιόμαστε τι κάνει το Υπουργείο Υγείας;

Στα πόσα περιστατικά θα ιδρώσει το αυτί τους; Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα, για να αποφασίσουν να ασχοληθούν σοβαρά με τα νοσοκομεία;».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider