Εκτάκτως συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ την Τρίτη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκτάκτως συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ την Τρίτη

Μονοθεματικές τείνουν να γίνουν οι συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και εκείνη της Τρίτης, δεν αναμένεται να διαφέρει από τον συγκεκριμένο κανόνα.

Η αμφίσημη στάση του Ποταμιού, έτσι τουλάχιστον όπως εκφράζεται από τον Σταύρο Θεοδωράκη δημιουργεί σοβαρές αμφιβολίες για το αν η κυβέρνηση καταφέρει να εξασφαλίσει πλειοψηφία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου μοιάζουν άλλωστε να σκληραίνουν τη στάση τους σχετικά με τη συμφωνία εσχάτως, τόσο με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Γιάννη Σγουρίδη να ζητά από τον πρωθυπουργό να αναπέμψει τη συμφωνία, όσο και με τον πρόεδρο του κόμματος να χαρακτηρίζει λίγο πολύ «πεθαμένη» την συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας πως «έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης Συμφωνίας των Πρεσπών».

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχει πείσει και τους βουλευτές του για την στάση που πρόκειται να κρατήσουν στην σχετική ψηφοφορία. Ήδη ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ της Συμφωνίας, ενώ η Έλενα Κουντουρά δεν έχει ποτέ τοποθετηθεί για όσους την εντάσσουν στο στρατόπεδο του «Ναι» στη συμφωνία, ενώ και ο Τέρενς Κουίκ έχει στο παρελθόν «αδειάσει» και μάλιστα... πανηγυρικά τον πρόεδρο του κόμματός του σχετικά με τη συμφωνία, δεν μετρά όμως στην απαιτούμενη πλειοψηφία, καθώς δεν είναι εκλεγμένος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider