Ο Πούτιν έφτιαξε θάλαμο απολύμανσης για να προστατευτεί από τον κορονοϊό (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Πούτιν έφτιαξε θάλαμο απολύμανσης για να προστατευτεί από τον κορονοϊό (vid)
Ο Πούτιν έφτιαξε θάλαμο απολύμανσης για να προστατευτεί από τον κορονοϊό (vid)

Ένα προσωπικό θάλαμο απολύμανσης απέκτησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για να προστατευτεί από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC, ο Ρώσος πρόεδρος έχει ένα «τούνελ απολύμανσης», το οποίο εγκατέστησε στο σπίτι του για να αποφύγει την εξάπλωση της covid-19. Όπως αναφέρεται, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του περνάνε από του «τούνελ απολύμανσης» κάθε φορά που εισέρχονται στο κτήριο.

Δείτε πως λειτουργεί:

Η διαδικασία είναι απλή, καθώς αρκεί να εισέλθουν στο θάλαμο από τη μία πλευρά, εκεί ένας ψεσταστήρας καλύπτει με απολυμαντικό κάθε σημείο του ρουχισμού ή γυμνής επιφάνειας και να εξέλθουν από τον άλλη πλευρά.

Ο Ρώσος πρόεδρος εργάζεται από το σπίτι του σε αυτο - περιορισμό, από τις αρχές Απριλίου, όταν δύο επίσημοι συνεργάτες του βρέθηκαν θετικοί στο νέο κορονοϊό. Παράληλλα, τόσο ο Πούτιν, όσο και στενοί συνεργάτες του υποβάλλονται συχνά σε τεστ.

Επιτρέπονται τα ταξίδια στο εξωτερικό για λόγους εργασίας, σπουδών και υγείας

Οι Ρώσοι που πρέπει να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να φροντίσουν συγγενείς τους στο εξωτερικό μπορούν και πραγματοποιούν διεθνή ταξίδια από τα τέλη Μαρτίου.

Ο δήμος της Μόσχας έχει άρει επίσης περιορισμούς που είχε επιβάλει εξαιτίας της πανδημίας, περιλαμβανομένου και ενός ψηφιακού συστήματος διέλευσης των κατοίκων και ενός καθεστώτος αυτοαπομόνωσης.

Οι Μοσχοβίτες μπορούν να βγαίνουν από το σπίτι για περιπάτους όποτε θέλουν, μεταδίδει το TASS και τα εστιατόρια και τα καφέ στη ρωσική πρωτεύουσα μπόρεσαν να ανοίξουν τους εξωτερικούς χώρους τους από χθες, 16 Ιουνίου.

Η Ρωσία εξακολουθεί να καταγράφει καθημερινά χιλιάδες νέα κρούσματα, όμως ο αριθμός των κρουσμάτων στη Μόσχα, το αρχικό επίκεντρο του ιού, έχει πέσει σημαντικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider