Με εκπροσώπους φορέων του Τουρισμού θα συναντηθεί ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης την Πέμπτη 16 Ιουλίου στις 15.00, προκειμένου να τους παρουσιάσει το Στρατηγικό Σχέδιο Τουριστικής Ανάδειξης του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας που εκπονήθηκε από την Marketing Greece.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στην οδό Αθηνάς 63 και οι ενδιαφερόμενοι να καλύψουν την εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουλίου και ώρα  10.00 π.μ. στα τηλέφωνα 210-3722154, 210-3722331 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]προκειμένου να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας.

H εκδήλωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την EΡΤ.

Με απόλυτη διαφάνεια γίνεται ο Μεγάλος Περίπατος

Με απόλυτη διαφάνεια και διαρκή διαβούλευση γίνεται ο Μεγάλος Περίπατος για την Αθήνα «που αλλάζει και μπαίνει σε μία περίοδο μακριά από μικροκομματικά συμφέροντα», τονίζει ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, στην απάντηση του προς την παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» που προσέφυγε στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων για τους δυο διαγωνισμούς προμήθειας του σχετικού εξοπλισμού που πραγματοποίησε ο δήμος.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, στην απάντησή του απευθύνεται στον ίδιο τον επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Νάσο Ηλιόπουλο, κατηγορώντας τον ότι «δυστυχώς, βάζει και βγάζει το κομματικό του κοστούμι, με τέτοια ταχύτητα που δεν τον προλαβαίνουμε. Υπερψηφίζει τον Μεγάλο Περίπατο, αλλά καθημερινά τον υπονομεύει δυσφημίζοντάς τον. Γνωρίζει ότι ο Μεγάλος Περίπατος, δεν θα μπορούσε να προχωρήσει αν οι συμβάσεις του δεν είχαν ελεγχθεί ως προς την ουσία τους και επί της διαδικασίας, από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Επιμένει όμως, να μεταφέρει την κεντρική πολιτική σκηνή στον δήμο των Αθηναίων».