Ο καθηγητής Διομήδης Σπινέλλης προσεκλημένος στο Μουσείο της ΤτΕ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο καθηγητής Διομήδης Σπινέλλης προσεκλημένος στο Μουσείο της ΤτΕ

Ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Διομήδης Σπινέλλη είναι ο επόμενος καλεσμένος στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Γιάννη Παλαιολόγο με θέμα «Ψηφιακή επανάσταση και Δημόσιο: αντιστάσεις και υπερβάσεις».

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 στις 18:00 και με αυτόν ολοκληρώνεται ο κύκλος των Συζητήσεων που οργανώνει φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά το Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου σε θέματα οικονομίας και πολιτισμού και να προωθήσει τον οικονομικό αλφαβητισμό.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας του Μουσείου στο Facebook: https://www.facebook.com/BoGMuseum.

Ποιος είναι ο καθηγητής Διομήδης Σπινέλλης

Ο Διομήδης Σπινέλλης είναι καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι κάτοχος πτυχίου Master of Engineering (MEng) Μηχανικού Λογισμικού (Software Engineering) από το Imperial College του Λονδίνου και διδακτορικού διπλώματος στην Επιστήμη Υπολογιστών από το ίδιο πανεπιστήμιο. Έχει υπηρετήσει ως Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών την περίοδο 2009-2011.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην τεχνολογία λογισμικού, στην ασφάλεια υπολογιστικών συστημάτων και στις νεφοϋπολογιστικές υποδομές. Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει τα βραβευμένα και ευρέως μεταφρασμένα βιβλία «Code Reading» και «Code Quality: The Open Source Perspective», καθώς και περισσότερα από 300 επιστημονικά άρθρα. Από το 2015 διευθύνει τη σύνταξη του επιστημονικού περιοδικού IEEE Software. Κατέχει τον τίτλο του διακεκριμένου μέλους στις οργανώσεις ACM (Association for Computing Machinery) και IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider