Athens Pride: Οι εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας - Μεγάλη συμμετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Athens Pride: Οι εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας - Μεγάλη συμμετοχή
Σε εξέλιξη και με μεγάλη συμμετοχή βρίσκoνται οι εκδηλώσεις για το εφετινό Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρόθηκαν οι εκδηλώσεις για το εφετινό Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Τα συγκεντρωμένα άτομα πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία στην πλατεία Συντάγματος με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών.

Μεταξύ άλλων το παρόν θα δώσουν: Έλενα Παπαρίζου, Onirama, Marseaux, Joanne, Iasonas Mandilas, Κατερίνα Βρανά – Katerina Vrana, ody icons, Sam Albatros, Mary Sunshine. Παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Νωρίτερα, στον χώρο των εκδηλώσεων βρέθηκαν και στελέχη της κυβέρνησης μεταξύ των οποίων ο επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού Άλεξ Πατέλης μαζί με τους Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, Υπουργό Επικρατείας Ακη Σκέρτσο, Υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Σταμάτη και ΓΓ Συντονισμού Θανάση Κοντογεώργη, οι οποίοι συναντήθηκαν και συνομίλησαν με μέλη της Επιτροπής για την Ισότητα Λοατκι+.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης ανέφερε: «Το Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας είναι μια μέρα γιορτής και υπερηφάνειας αλλά και μια μέρα διεκδίκησης ισονομίας και μια μέρα μνήμης για τους αγώνες κατά των διακρίσεων. Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του Pride η Ελληνική Κυβέρνηση ήταν παρούσα με περίπτερο, ένα ακόμα σημαντικό βήμα σε μια σειρά βημάτων που σημειώνονται τα τελευταία χρόνια. Είχα τη χαρά να δω συνάδελφους και συνεργάτες, μέλη της Εθνικής Επιτροπής για την Ισότητα ΛΟΑΤΚΙ+ αλλά και πολλές ΛΟΑΤΚΙ+ συλλογικότητες και αγαπημένα πρόσωπα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider