Υπ. Υγείας: Σε εφαρμογή τα ηλεκτρονικά ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές ΠΦΥ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπ. Υγείας: Σε εφαρμογή τα ηλεκτρονικά ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές ΠΦΥ
Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τον πολίτη. Ηλεκτρονικά ο προγραμματισμός ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις στις δημόσιες δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. προσφέρει νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τον πολίτη. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις, εκτός από τον προγραμματισμό ιατρικών συνεδριών.

Οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.finddoctors.gov.gr, να πραγματοποιήσουν είσοδο χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους στο taxisnet και τον ΑΜΚΑ, και να προχωρήσουν στην επιλογή «Νέο Ραντεβού για Εξετάσεις». Στη συνέχεια, μπορούν να αναζητήσουν το επιθυμητό ραντεβού βάσει ημερομηνίας και νομού, να επιλέξουν την κατάλληλη δομή και την ημερομηνία που τους εξυπηρετεί.

Με την επιτυχή δέσμευση του ραντεβού, και εφόσον έχουν ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις, θα λάβουν ένα SMS και/ή email με όλες τις λεπτομέρειες του ραντεβού.

@adonis_georgiadis

Απο σήμερα ξεκίνησε η νέα διαδικτυακή μας εφαρμογή για όσους θέλουν να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ αιματολογικές εξετάσεις στις πλησιέστερες σε αυτούς Δημόσιες Δομές

♬ πρωτότυπος ήχος - adonis_georgiadis

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εθνική Στρατηγική για τα Δικαιώματα των ΑμεΑ: Οι στόχοι και οι δράσεις για την υγεία

Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία: Συμβουλές προς τους καρδιοπαθείς ενόψει Πάσχα

Οδηγός «επιβίωσης» από τις αλλεργίες

gazzetta
gazzetta reader insider insider