Οριακή άνοδος στη Wall Street

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οριακή άνοδος στη Wall Street

Οριακή άνοδο σημειώνουν οι δείκτες της Wall Street εν μέσω της διαδικασίας αποτίμησης των μακροοικονομικών στοιχείων που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,13% στις 17.834,64 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύεται 0,06% στις 2.090,36 μονάδες και ο Nasdaq καταγράφει άνοδο 0,17% στις 5.111,56 μονάδες.

Ο όγκος των συναλλαγών παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, ενόψει της αργίας της εορτής των Ευχαριστιών την Πέμπτη, όπως αναφέρει ο Peter Boockvar, αναλυτής της The Lindsey Group ενώ σημειώνει ότι «χθες σημειώθηκε ένα απρόσμενο ράλλυ. Η Ευρώπη,με το παρά το αδύναμο νόμισμά της, είχε μια επίσης καλή ημέρα».

Τις καλύτερες επιδόσεις δείχνουν να έχουν οι κλάδοι της υγείας και των καταναλωτικών αγαθών. Σχετική αναφορά του πανεπιστημίου του Michigan για την καταναλωτική εμπιστοσύνη κάνει λόγο για οριακή αύξηση της τάξης του 1,3% το Νοέμβριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Στο μέτωπο της αγοράς, η Hewlett-Packard ενισχύεται κατά 4,6%, παρά το γεγονός ότι ανακοίνωσε πτώση 9% στα έσοδα του τέταρτου τριμήνου χρήσης, τα οποία διαμορφώθηκαν στα 25,7 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider