Ολοταχώς για τις 26.000 μονάδες ο Dow Jones

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ολοταχώς για τις 26.000 μονάδες ο Dow Jones
Συνεχίζεται το ανοδικό σερί στη Wall Street και την Τετάρτη.

Ανοδικά κινούνται οι δείκτες της Wall Street την Τετάρτη με τους επενδυτές να λαμβάνουν ώθηση από τη συγκράτηση της ανεργίας.

Συγκεκριμένα, τα στοιχεία από το ADP Research Institute έδειξαν ότι ο ιδιωτικός τομέας απώλεσε 2,76 εκατ. θέσεις εργασίας τον Μάιο. Αναλυτές εκτιμούσαν πως η απώλεια των θέσεων εργασίας θα έφτανε τα 8,66 εκατ.

Παράλληλα τα στοιχεία αυτά έδειξαν ότι τα χειρότερα στην αμερικανική αγορά εργασίας πιθανόν να έχουν περάσει μετά το αρνητικό ρεκόρ του Απριλίου με 19,56 εκατ. χαμένες θέσεις εργασίας.

Παράλληλα ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Τραμπ έγραψε στο Twitter πως «σιχάθηκα να βλέπω ψευδείς και διαστρεβλωμένες ειδήσεις από το MSDNC και το CNN. Δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια ή τα γεγονότα. Είναι απλώς παρακλάδια του DNC, όπως οι New York Times και η Washington Post της Amazon».

Ο ίδιος συνέχισε «Όπως και το 2016, αλλά χειρότερα. Κρίμα, αλλά θα έχουμε μεγάλη νίκη!», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Σε άλλο tweet ο Τραμπ έγραψε: Νόμος και Τάξη!

Δείκτες

Την Τετάρτη ο Dow Jones ενισχύεται 0,94% στις 25.980 μονάδες, κατά 0,81% καταγράφει άνοδο ο S&P 500 στις 3.105 μονάδες, ενώ κέρδη 0,54% καταγράφει ο Nasdaq στις 9.660 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider