Η Goldman Sachs άλλαξε το κλίμα στη Wall Street

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Goldman Sachs άλλαξε το κλίμα στη Wall Street
Ανησυχία στους επενδυτές προκάλεσε η ανάλυση της Goldman Sachs για τον κοροναϊό.

Άρδην άλλαξε το κλίμα στη Wall Street την Πέμπτη μετά την προειδοποίηση της Goldman Sachs για τον αντίκτυπο του κοροναϊού στα εταιρικά κέρδη.

Συγκεκριμένα, σε ανάλυσή της η Goldman Sachs επισημαίνει πως «ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η επίπτωση του κορωνοϊού στα κέρδη που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να έχει υποτιμηθεί στις τρέχουσες τιμές των μετοχών, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι κίνδυνοι μιας διόρθωσης είναι υψηλοί».

Μήνυμα από τον ΠΟΥ

Η συνεχιζόμενη μείωση του αριθμού νέων κρουσμάτων του νέου κοροναϊού στην Κίνα είναι ενθαρρυντική, ανέφερε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), προειδοποιώντας όμως ότι οι λοιμώξεις εκτός της χώρας θα μπορούσαν να εξαπλωθούν.

«Μας ενθαρρύνει αυτή η τάση, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγεσούς σε συνέντευξη Τύπου στην Γενεύη.

Δείκτες

Οι δείκτες την Πέμπτη διατήρησαν το αρνητικό τους πρόσημο στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης με τον Dow Jones να διολισθαίνει κατά 0,45%, στις 29.217 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραψε πτώση 0,47% στις 3.369 μονάδες, και ο Nasdaq σημείωσε πτώση 0,67% στις 9.750 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider