Wall Street: Παύση στο ράλι εν αναμονή νέων καταλυτών

Newsroom

Τελευταία ενημέρωση 19:10

Παύση από τα ρεκόρ της περασμένης εβδομάδας κάνει η Wall Street, με τους δείκτες να σημειώνουν ήπια πτώση, ξεκινώντας την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, η οποία είναι και «κομμένη» καθώς την Παρασκευή είναι η Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών.

Ο βιομηχανικός Dow Jones υποχωρεί 0,37%, ο S&P 500 χάνει 0,2% και ο Nasdaq Composite σημειώνει πτώση 0,14%.

Η αγορά είναι σε τροχιά για τον πέμπτο διαδοχικό μήνα κερδών, με τον S&P 500 να σημειώνει άνοδο 2,3% την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Dow κέρδισε λίγο λιγότερο από 2% στην καλύτερη εβδομάδα του από τον Δεκέμβριο, πλησιάζοντας το επίπεδο των 40.000. Ο Nasdaq, εν τω μεταξύ, σημείωσε άνοδο 2,9%. 

Η μετοχή της Intel σημειώνει πτώση 1,4%, έπειτα από το δημοσίευμα των Financial Times ότι η Κίνα θα μπλοκάρει τα τσιπ της σε κυβερνητικούς διακομιστές και υπολογιστές. 

Η United Airlines υποχωρεί 3,7% αφού η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας δήλωσε ότι θα εντείνει τον έλεγχο κατά της αεροπορικής εταιρείας μετά από μια σειρά περιστατικών ασφάλειας.

Αντίθετα, η μετοχή της Boeing ενισχύεται 1,3%, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του διευθύνοντος συμβούλου, Ντέιβ Καλχούν

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: