4ο Πανόραμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων

Viber Whatsapp Μοιράσου το
4ο Πανόραμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων

Για 4η συνεχή χρονιά, το Marketing Week διοργανώνει την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza (Φραγκοκκλησιάς 3 & Γρανικού), το μεγαλύτερο Πανόραμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Με στόχο τη «γεφύρωση» του χάσματος μεταξύ θεωρίας και πράξης στον τομέα της ΕΚΕ, η διοργάνωση συγκεντρώνει την παρουσίαση του μεγαλύτερου αριθμού προγραμμάτων ΕΚΕ, με τις εταιρείες να εξηγούν τη στρατηγική και φιλοσοφία πίσω από αυτά. Το συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα Ανώτατα και Ανώτερα Στελέχη του χώρου της Εταιρικής Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας, Marketing, HR, καθώς και σε συμβούλους επιχειρήσεων.

Αντικείμενο του Συνεδρίου είναι η συγκέντρωση πολύτιμης γνώσης μέσα από πραγματικά παραδείγματα των πιο δραστήριων εταιρειών στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας. Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις δράσεις τους αναλυτικά, σε αντίθεση με την απλή αναφορά που γίνεται συνήθως στο θεωρητικό πλαίσιο των πολυπληθών συζητήσεων γύρω από την Εταιρική Υπευθυνότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα πανόραμα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, που λειτουργεί ως ορόσημο για την εξέλιξή της στην ελληνική πραγματικότητα.

H εταιρική υπευθυνότητα

Η Εταιρική Υπευθυνότητα έχει περάσει πλέον σε μια νέα εποχή. Η εντατικοποίηση του διαλόγου για το CSR σε θεσμικό επίπεδο, η διαφοροποίηση των κοινωνικών αναγκών, η οριστική σύνδεση της έννοιας CSR με την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων, η αύξηση του βαθμού συνείδησης των συμμετόχων για την Εταιρική Υπευθυνότητα, είναι μερικές από τις παραμέτρους που ορίζουν αυτή τη νέα εποχή. Στο μεταίχμιο των αλλαγών που αφορούν στην Εταιρική Υπευθυνότητα και με βάση το παραπάνω σκεπτικό, η διοργάνωση «Εταιρική Υπεθυνότητα στην Πράξη, IV», έρχεται να προσφέρει την αναγκαία πλατφόρμα αποτύπωσης των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου

Περισσότερες πληροφορίες: http://csrconference.boussiasconferences.gr/

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider