Παραιτήθηκαν οι Δημήτρης και Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου από το ΔΣ της Folli Follie

Θανάσης Κουκάκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παραιτήθηκαν οι Δημήτρης και Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου από το ΔΣ της Folli Follie

Παραιτήθηκαν από τη Διοίκηση της Folli Follie ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου, προκειμένου να αποσυμπιεστεί η κρίση που προκλήθηκε από την αποχώρηση των χρηματοοικονομικών και νομικών συμβούλων της επιχείρησης και η οποία έφερε ένα βήμα από την αποχώρηση και την Ernst & Young, τον ανεξάρτητο ελεγκτή της εισηγμένης.

Οι παραιτήσεις που αναμένεται να γνωστοποιηθούν επίσημα σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών έρχονται λίγο πριν τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της δικανικής αξιολόγησης που διενέργησε η Alvarez & Marshall στις θυγατρικές της Folli Follie στην Ασία και το οποίο αναμένεται να δείξει το πραγματικό μέγεθος των καταθέσεων και του τζίρου της Folli Follie.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο χθεσινό οκτάωρο ΔΣ ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου δέχθηκαν μεγάλες πιέσεις προκειμένου να αποχωρήσουν και τελικά συναίνεσαν σε αυτό. Πλέον μέλλει να καταδειχθεί ποια στάση θα κρατήσει από εδώ και πέρα ο γιός τους Γιώργος Κουτσολιούτσος που είναι και ο CEO της Folli Follie και εάν θα αποκαταστήσει την προβληματική συνεργασία με τους συμβούλους της εισηγμένης.

Σε κάθε περίπτωση στα μέσα Νοεμβρίου η Folli-Follie θα κριθεί το εάν η εταιρεία θα τεθεί υπό αναγκαστική διαχείριση δεδομένου ότι πλέον είναι εμφανές πως δύσκολα θα διασφαλίσει νέα προστασία από τους πιστωτές της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider