Τουρισμός

Κλείνουν τα ξενοδοχεία της χώρας λόγω κορονοϊού

Νίκη Παπάζογλου

Σενάρια προσωρινού κλεισίματος όλων των ξενοδοχείων της χώρας από την Κυριακή επεξεργάζεται η κυβέρνηση στη νέα δέσμη μέτρων που θα ανακοινώσει το απόγευμα για την αποφυγή περαιτέρω διάδοσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr ένας μικρός αριθμός καταλυμάτων θα παραμείνουν ανοιχτά σε όλη τη χώρα για να εξυπηρετούν το κοινό. Ειδικότερα, θα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα μείνουν ανοιχτές περί τις 5 ξενοδοχειακές μονάδες, κοντά στο κέντρο των πόλεων αλλά και σε νοσοκομεία ενώ στην επαρχία θα παραμείνει ανοιχτό ένα ξενοδοχείο σε κάθε νομό. 

Το κλείσιμο των ξενοδοχείων θα ανακοινωθεί μαζί με την προσωρινή αναστολή πτήσεων από και προς την Ελλάδα, από το απόγευμα της Κυριακής. Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, πρόκειται για τις  πτήσεις από και προς το εξωτερικό, ενώ για τις πτήσεις εσωτερικού δεν έχει ληφθεί μέχρι στιγμής κάποια απόφαση. Από την απόφαση αναμένεται να εξαιρεθούν συγκεκριμένες πτήσεις cargo που αφορούν στην τροφοδοσία.

 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: