Τεχνολογία

10 αξεσουάρ για iPhone μέχρι 20 ευρώ που πρέπει να έχεις

Το πιο σημαντικό gadget στη ζωή των περισσοτέρων είναι το έξυπνο τηλέφωνό τους. Για του φανατικούς της Apple αυτό σημαίνει το iPhone τους. Παρότι το iPhone αποδεικνύεται εξαιρετικό εργαλείο από μόνο του, μερικά πρόσθετα αξεσουάρ και μάλιστα οικονομικά μπορεί να αναβαθμίσουν κατά πολύ την εμπειρία χρήσης του. 

Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από αυτά που θα βοηθήσουν να διατηρήσετε το τηλέφωνό σας προστατευμένο από κάθε αναποδιά, να τραβήξετε τις καλύτερες φωτογραφίες και πολλά πολλά άλλα. 

Ένα power bank για ενέργεια όλη την ημέρα

Μια δική μας δοκιμασμένη πρόταση είναι το Asus Zenpower Bank 10050mAh το οποίο διαρκεί για τουλάχιστον τρεις φορτίσεις και δεν μοιάζει να νιώθει από την μεταφορά του καθημερινά σε μια υπερφορτωμένη γυναικεία τσάντα. Μια δεύτερη λύση που μπορούμε να σας προτείνουμε είναι το TP-LINK Power Bank 10400mAh (PB10400) το οποιο έχει πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά διπλή θύρα usb δηλαδή δυνατότητα φόρτισης δύο συσκευών ταυτόχρονα. Και τα δύο κοστίζουν λίγο λιγότερο από 20 ευρώ. 

Το εξαιρετικά ανθεκτικό και μαρκύ καλώδιο της Anker

Το συγκεκριμένο καλώδιο υπόσχεται να σας λύσει τα χέρια σε κάθε φόρτιση.  Εξαιρετικής αντοχής, με πιστοποίηση από την Apple, καινοτομία κατασκευής ώστε να προσαρμόζεται για κάθε περίσταση και ειδική θήκη και εύκολη μεταφορά το PowerLine+ II Lightning Cable, κοστίζει περίπου 20 ευρώ και το βρίσκεται εδώ.

Φορητό ηχείο Fresh ‘n Rebel Rockbox Cube

Ένα φορητό ηχείο υπόσχεται να μετατρέψει κάθε ευκαιρία σε πάρτι, αλλά και να απολαμβάνετε όπου βρεθείτε κι όπου σταθείτε την μουσική που αγαπάτε. Μια πολύ καλή λύση με λιγότερα από 20 ευρώ η οποία ξεχωρίζει όχι μόνο για την ποίότητα αλλά και γαι την τιμή της ο κύβος Fresh ‘n Rebel Rockbox Cube Fabriq Edition τον οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ 

Θήκη στήριξης για το αυτοκίνητο

Κι αν μέχρι χθες είχατε συνηθίσει τις βεντούζες με τους δύσκαμπτους βραχίονες που καταλάμβαναν μεγάλο μέρος από το παρμπριζ του αυτοκινήτου σας για να κρατούν το κινητό σας, τώρα υπάρχει κάτι πολύ πιο διακριτικό που θα σας εξυπηρετήσει. Η AUKEY Car Phone Mount είναι μια μαγνητική θήκη η μια άκρη της οποίας τοποθετείται στις περσίδες του αυτοκινήτου και η άλλη κολλάει στο κινητό σας ή μπαίνει ανάμεσα από το κινητό και την θήκη του. Κάθε φορά λοιπόν που θα μπαίνεται στο αυτοκίνητο απλά ακουμπάτε πάνω στην ειδική στρογγυλή υποδοχή το κινητό και ο μαγνήτης το κρατά εκεί ακόμα και στις μεγάλες λακούβες. Η συγκεκριμένη λύση αποδεικνύεται και εξαιρετικα΄οικονομική γύρω στα 10 ευρώ και την βρίσκεται εδώ

Διάφανη θήκη προστασίας

Μια θήκη είναι συνήθως απαραίτητη για να προστατεύει το τηλέφωνό σας από πτώσεις και χαραγματιές. γι αυτό καλό θα ήταν να γυρίζει ελαφρώς προς την οθόνη, πιάνοντας δηλαδή όλη τη γωνία του τηλεφώνου ώστε να προστατεύει εξολοκλήρου την οθόνη. Αν τώρα έχετε επιλέξει ένα τηλέφωνο σε ροζ η διάφανη θήκη αποδεικνύεται ιδανική για να μην  γίνει αίφνης μαύρο. Μια καλή λύση είναι η Spigen Liquid Crystal Clear​, η οποία κυκλοφορεί σε διάφορες διαστάσεις για σχεδόν όλα τα μοντέλα της εταιρείας και κοστίζει ούτε 10 ευρώ.

Γυαλί προστασίας οθόνης

Σε αρκετά οικονομική τιμή, περί τα δέκα ευρώ η θήκη με δύο γυάλινα προστατευτικά, και με εγγύηση εφ' όρου ζωής το γυαλί προστασίας οθόνης της Yootech είναι μια καλή λύση. Η γυάλινη προστασία οθόνης έχει πάχος 0.3 χιλιοστά αλλά δεν στερείται τίποτα σε διαφάνεια και απόκριση στο άγγιγμα άρα δεν διαφοροποιείται καθόλου η υφή κατά την χρήση. Είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματική σε γρατζουνιές και πτώσεις, αλλά όπως τα περισσότερα screen protectors, δεν καλύπτει στο 100% την οθόνη του iPhone.

Selfie stick

Πώς θα εντυπωσιάσετε τους followers σας στο Instagram εάν δεν έχετε ένα βολικό selfie stick. H λύση που σας προτείνουμε είναι το Fugetek FT-568 όπου μπορεί να υποδεχτεί από οποιοδήποτε κινητό μέχρι φωτογραφική μηχανή ενώ έχει ευπροσάρμοστο κοντάρι που μακραίνει για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Κι όλα αυτά στα 20 ευρώ. Συνδέεται με το κινητό με bluetooth για να λειτουργεί από απόσταση ενώ με κάτι παραπάνω μπορείτε να πάρετε και το τρίποδο για να διευρύνετε κι άλλο τις φωτογραφικές δυνατότητες.

Power Converter

Εάν ταξιδεύετε συχνά τότε σίγουρα είναι απαραίτητος ένας μετατροπέας ώστε να μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας σε όποια χώρα κι αν βρεθείτε. Μια ιδανική λύση σε καλή τιμή είναι και αυτός της JOOMFEEN που κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα και καλύπτει περισσότερες από 150 χώρες, μεταξύ των οποίων Καναδάς, Ρωσία, Ασία, Κεντρική Αμερική και Νότια Αμερική αλλά και Μέση Ανατολή. Με διπλή υποδοχή usb  μπορεί να φορτίζει έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα και κοστίζει περίπου 15 ευρώ.

 Καλώδιο φόρτισης μπρελόκ

Μια καλή λύση εάν δεν θέλετε να κουβαλάτε καθημερινά το καλώδιο φόρτισης των συσκευών σας είναι ένα μπρελόκ για αυτή τη δουλειά. Με κάτι λιγότερο από 15 ευρώ το Yowosmart Short Lightning Cable συνδέει το iPhone, iPad ή Android κινητό σας με τονυπολογιστή σας ή με οποιαδήποτε θήρα USB και φορτίζετε. 

Πενάκι για γρήγορη απόκριση

Τέλος εάν θέλετε να έχετε ένα πενάκι μαζί σας για ακόμα πιο εύκολη χρήση του κινητού σας καλύτερα θα ήταν να προτιμήσετε τη λύση αυτή σε μπρελόκ για να μην το ξεχνάτε ποτέ σπίτι και να είναι άμεσα διαθέσιμο. Είναι συμβατό με όλες τις touch screen συσκευές, σε διάφορα χρώματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: