Τεχνολογία

Η Apple ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει σε ένα μήνα περίπου από τώρα το νέο της μοντέλο iPhone. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα που διαρρέουν εδώ και αρκετό καιρό η νέα εκδοχή έξυπνου τηλεφώνου της εταιρείας θα είναι άκρως ριζοσπαστική και θα περιλαμβάνει αρκετές καινοτομίες. Πού όμως θα γίνει η παρουσίαση του νέου αυτού τηλεφώνου που σύμφωνα με πολλούς αναμένεται να ταράξει τα νερά; Θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε έναν μεγάλο χώρο στο Σαν Φρανσίσκο, όπως η παρουσίαση του προηγούμενο iPhone.

Θα μπορούσε ωστόσο να πραγματοποιηθεί στην νέα αίθουσα χιλίων θέσεων ονόματι Steve Jobs Theatre στο νέο Apple Campus που ετοιμάζει εδώ και καιρό η εταιρεία και φημολογείται πως της κοστίζει περί τα 5 δισ. δολάρια; Ίσως ναι αφού σύμφωνα με τελευταίο βίντεο που τράβηξε ο κινηματογραφικής Matthew Roberts, οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρεία μοιάζουν να προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς. 

Όπως δείχνει το βίντεο η Apple βάζει πλεόν τις τελευταίες πινελιές στο σύγχρονο οικοδόμημα το οποίο δεν είναι απίθανο να προλάβει το νέο μοντέλο 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.