Το Protergia Double MVP Plus «ακούει» τις ανάγκες των πελατών επιβραβεύοντας τη συνέπεια με 400€
Ποιος είπε ότι κανείς δε βλέπει την προσπάθεια που καταβάλλουμε για να είμαστε συνεπείς;

Στη σύγχρονη εποχή που οι απαιτήσεις της καθημερινότητας αυξάνονται όλο και περισσότερο και ζητούν διαρκώς πράγματα από εμάς, έχουμε την ανάγκη να νιώθουμε πως οι κόποι μας αποδίδουν. Θέλουμε να έχουμε την αίσθηση της ικανοποίησης ότι επενδύουμε σε όσους επενδύουν πίσω σε εμάς και αυτό είναι κάτι απολύτως λογικό αν σκεφτούμε όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια.

Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που εκτιμάμε προγράμματα, όπως το Protergia Double MVP Plus, μία πρωτοβουλία που έχει σκοπό να δείξει στους καταναλωτές ότι τους «ακούει», ερχόμενη πιο κοντά στις ανάγκες τους και αφομοιώνοντας ένα κομμάτι του άγχους τους. Πώς; Επιβραβεύοντας τη συνέπειά τους βήμα-βήμα.

Αρχικά, το Protergia Double MVP Plus απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με αυτόνομη ή κοινόχρηστη σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη, καθώς και με νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Protergia. Από τη στιγμή που οι πελάτες ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες, μπορούν να επωφεληθούν από πλήθος προνομίων.

Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντική είναι η συνέπεια στην τακτοποίηση των υποχρεώσεών μας, πρώτα απ’ όλα για να μην προσθέτουμε περιττό άγχος στο day to day πρόγραμμά μας. Το Protergia Double MVP Plus, λοιπόν, προσφέρει 400€ Επιστροφή Συνέπειας (ή 130€ εκτός συνέπειας) κατά τη διάρκεια του συμβολαίου των πελατών. Μάλιστα, κάνει δώρο τα πρώτα τρία πάγια για το Αυτόνομο Φυσικό Αέριο, απαιτεί μηδενική εγγύηση για την εξόφληση του λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής, ενώ προσφέρει Κυμαινόμενες Χρεώσεις που διαμορφώνονται βάσει κόστους ενέργειας.

Για να διευκολυνθεί ακόμα περισσότερο η καθημερινότητα και να μην σπαταλάμε πολύτιμο χρόνο σε διαδικαστικές καταστάσεις, το Protergia Double MVP Plus προσφέρει δωρεάν και άμεση τεχνική βοήθεια 7 ημέρες την εβδομάδα (Protergia Home Care) για θέματα σύνδεσης του Φυσικού Αερίου, δωρεάν την εφαρμογή «myprotergia» για τον απόλυτο έλεγχο της κατανάλωσής μας και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που τακτοποιεί άμεσα όποιο θέμα προκύψει.

Επιπλέον, το πρόγραμμα επεκτείνει το δίκτυο των συνεχώς φιλικών προς το περιβάλλον επενδύσεων της εταιρείας προσφέροντας 100% «Πράσινη» Ηλεκτρική Ενέργεια.

Για να μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για το νέο πρόγραμμα της Protergia, μπορείτε να καλέσετε στο 18311 (εξυπηρέτηση πελατών), να μπείτε στην ιστοσελίδα www.protergia.gr ή στα social media Facebook | Instagram | YouTube καθώς και να επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Υπενθυμίζουμε πως η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της κορυφαίας ιδιωτικής ενεργειακής εταιρείας στην Ελλάδα, είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας και πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στη χώρα, με περίπου 350.000 παροχές. Στην πλούσια λίστα της, μάλιστα, έρχεται τώρα να προστεθεί η νέα μονάδα ηλεκτροπαραγωγής (CCGT) ισχύος 826MW, με καύσιμο το φυσικό αέριο, που θα διαθέτει τον πιο αποδοτικό στόλο θερμικών μονάδων στην ελληνική αγορά, με τη συνολική εγκατεστημένη ισχύ συμπεριλαμβανομένων των ΑΠΕ να ανέρχεται στα 2,3GW. Η μονάδα έχει ήδη τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία και αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στο σύστημα σε πλήρη εμπορική λειτουργία, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη στήριξη της μετάβασης της χώρας προς ένα ενεργειακό μίγμα με σημαντικά μικρότερο ανθρακικό αποτύπωμα.

gazzetta
gazzetta reader insider insider