Γιατί τα κλιματιστικά αποτελούν την καλύτερη λύση για τη θέρμανση του σπιτιού σας
Τα οφέλη της χρήσης κλιματιστικών για τον φετινό χειμώνα, αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε στην αγορά νέας συσκευής.

«Ο χειμώνας έρχεται». Μπορεί η συγκεκριμένη ατάκα να προέρχεται από τη γνωστή σειρά μυθοπλασίας Game of Thrones, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και στον δικό μας κόσμο. Η συζήτηση άλλωστε σχετικά με τον δύσκολο φετινό χειμώνα και την θέρμανση κυριαρχεί σχεδόν σε κάθε νοικοκυριό.

Παραδοσιακά, η οικιακή θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες γινόταν με χρήση του συστήματος καλοριφέρ με λέβητα πετρελαίου ή χρήση φυσικού αερίου. Βέβαια, σήμερα την θέση τους στην θέρμανση πολλών νοικοκυριών έχουν διεκδικήσει τα συστήματα κλιματισμού και όχι άδικα.

Η αλήθεια είναι πως η χρήση κλιματιστικού για θέρμανση είναι αρκετά λογική, μιας και μπορεί να να ζεστάνει αμέσως και τον πιο κρύο χώρο, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποείτε μόνο τις ημέρες και τις ώρες που θέλετε εσείς. Eπίσης, γνωρίζατε ότι το κλιματιστικό απαιτεί το 1/4 της ενέργειας για να παράξει την ίδια θερμότητα στο χώρο;

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η εξοικονόμηση χρημάτων με τη χρήση κλιματιστικού είναι μεγάλη, ενώ αυξάνεται ακόμη περισσότερο αν έχουμε να κάνουμε με σπίτια παραπάνω τετραγωνικών.

Σε όλα τα καταστήματα Πλαίσιο παίρνουν το θέμα «θέρμανση» πολύ σοβαρά κι έτσι εκτός από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων που μπορείτε να δείτε για να επιλέξετε, έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες της εταιρείας για να απολαύσετε έναν ζεστό χειμώνα.

Βρήκατε το κλιματιστικό που ταιριάζει στις ανάγκες σας; Για τα υπόλοιπα αναλαμβάνει το Πλαίσιο, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την αρχή έως το τέλος. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα απεγκατάστασης του παλιού σας κλιματιστικού και η εγκατάσταση του νέου. Μια έμπειρη ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να εγκαταστήσει τη νέα συσκευή στον χώρο σας με εγγύηση 3 μηνών και να ελέγξει την ορθή λειτουργία της.

Με το Πλαίσιο μπορείτε να απαλλαγείτε κι από τη διαδικασία αναζήτησης τεχνικού για την ετήσια συντήρηση του κλιματιστικού σας. Απλώς επιλέγετε τη διάρκεια της υπηρεσίας, από 1 έως 3 έτη, και ένας εξειδικευμένος τεχνικός αναλαμβάνει τη συντήρηση και τον έλεγχο της λειτουργίας της συσκευής.

Premium Επέκταση Εγγύησης Κλιματισμού για 5 έτη από 69,90€

Αν τώρα θέλετε να ξενοιάσετε οριστικά από οτιδήποτε έχει σχέση με την επισκευή ή τη συντήρηση του κλιματιστικού σας, το Πλαίσιο παρέχει την υπηρεσία premium επέκταση εγγύησης κλιματισμού με μοναδικά οφέλη και προνόμια για έναν ξέγνοιαστο χειμώνα.

  • Διάρκεια 5 έτη
  • Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη 12 ώρες/ημέρα 6 ημέρες/εβδομάδα
  • Απεριόριστες επισκευές στον χώρο σου
  • Δωρεάν τεχνική υποστήριξη
  • Δωρεάν ανταλλακτικά
  • Δωρεάν μεταφορικά
  • Εγγύηση επισκευής
  • Δανεική συσκευή κατά τη διάρκεια επισκευής
  • Υπόσχεση επισκευής εντός 20 εργάσιμων ημερών
  • Απόκριση τεχνικού εντός 24 ωρών
  • Αντικατάσταση σε αδυναμία επισκευής
  • Πανελλαδική τεχνική κάλυψη

Τι πρέπει, όμως, να γνωρίζετε πριν προχωρήσετε σε αγορά κλιματιστκού, αλλά και πώς θα την κάνετε πιο αποδοτική με λιγότερα χρήματα;

Οι νέες τεχνολογίες στα κλιματιστικά

Με την είσοδο νέων τεχνολογιών στα κλιματιστικά μπορεί να επιτευχθεί ιδιαίτερα υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον έχουν αναπτυχθεί και άλλες τεχνολογίες με απώτερο σκοπό τη δραστική μείωση τα κατανάλωσης. Έτσι έχουμε:

Smart Connectivity

Ενεργοποίησε & απενεργοποίησε το κλιματιστικό από το κινητό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Motion Sensor (iFeel)

Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, καθώς το κλιματιστικό λειτουργεί, όταν ανιχνεύσει άτομα στον χώρο.

Αφύγρανση

Η υγρασία περιορίζεται & επιτυγχάνεται σωστή θερμοκρασία και υγιές περιβάλλον.

Follow me (Αισθητήρας στο Χειριστήριο)

Αναγνωρίζει τη θερμοκρασία στο σημείο που βρίσκεται το χειριστήριο και ρυθμίζει ανάλογα την ένταση του αέρα.

ECO

Διατηρείται η επιθυμητή θερμοκρασία, ενώ ο συμπιεστής λειτουργεί πιο οικονομικά.

All DC Inverter

Ακριβής διαχείριση της θερμοκρασίας, μεγαλύτερη απόδοση & εξοικονόμηση, με τον συμπιεστή συνεχούς ρεύματος.

3D Air Flow

Ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας, για ιδανικές συνθήκες σε κάθε σημείο.

Sleep Mode

Με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, διαμορφώνει το καλύτερο περιβάλλον για έναν ξεκούραστο ύπνο.

Γνωρίστε τα σύγχρονα φίλτρα προστασίας

Στα κλιματιστικά υπάρχουν φίλτρα, τα οποία αφαιρούν από τον αέρα που κυκλοφορεί στο δωμάτιο μεγάλα σωματίδια σκόνης, βακτηρίδια και άλλα στοιχεία. Στόχος τους είναι φυσικά να προστατέψουν όλα τα μέλη της οικογένειας που απολαμβάνουν τη ζεστασιά του σπιτιού. Έχουμε λοιπόν:

Φίλτρα UV

Με ποσοστό επιτυχίας που ξεπερνά το 85%, σταματούν μικρόβια & βακτήρια πριν εισέλθουν στο δωμάτιο, χάρη στις υπεριώδεις ακτίνες.

Φίλτρα Υψηλής Πυκνότητας

Συγκρατούν αποδοτικά τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη, προσφέροντας φρέσκο αέρα στον χώρο, ενώ καθαρίζονται εύκολα.

Συνθετικά & Πολυμερή Φίλτρα

Με πιο γνωστά τα φίλτρα wassabi & κατεχίνης, διαθέτουν ισχυρές αντιβακτηριακές & αντιμικροβιακές δυνάμεις.

Φωτοκαταλυτικά Φίλτρα Τιτανίου

Χάρη στην επικάλυψη απατίτη, εγκλωβίζουν & εξουδετερώνουν βακτήρια, ιούς και οσμές, για παράδειγμα από καπνό ή τα κατοικίδια.

Φίλτρα HEPA

Βιολογικά και με υψηλή απόδοση, παγιδεύουν αιωρούμενα σωματίδια & αλλεργιογόνα και εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές.

Φίλτρα Cold Catalyst

Απορροφούν οσμές και βλαβερούς ρύπους, μειώνοντας τη συγκέντρωση φορμαλδεΰδης και ασταθών οργανικών ενώσεων στον χώρο.

    Προστατεύστε το περιβάλλον και την τσέπη σας

    Το νέο κλιματιστικό σας αλλάζει τη ζωή και σας κάνει μέρος της λύσης για το καλύτερο μέλλον του πλανήτη. Με την ανακύκλωση, συμβάλλετε στη μείωση των απορριμμάτων, που αυξάνονται με γρήγορο ρυθμό. Επενδύστε τώρα και αλλάξτε το ενεργοβόρο κλιματιστικό, με ένα σύγχρονο, πιο αποδοτικό και δείτε τον λογαριασμό του ρεύματος να μειώνεται. Νιώστε smart και απολαύστε τις νέες τεχνολογίες που παρέχουν οι σύγχρονες συσκευές, π.χ. Wi-Fi, Smart home, Follow me κλπ., για έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

    Ανακυκλώστε εύκολα με το Πλαίσιο

    • Μια έμπειρη ομάδα έρχεται στον χώρο σας και, με την παράδοση της νέας σας συσκευής, θα παραλάβει ΔΩΡΕΑΝ την παλιά.
    • Η εγκατάσταση της νέας συσκευής σας, καθώς και η απεγκατάσταση της παλιάς, γίνεται από πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς.
    • Δεν έχετε αγοράσει νέα συσκευή; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε, απλά, να καλέσετε στο 210-2895000 και το Πλαίσιο θα παραλάβει ΔΩΡΕΑΝ την παλιά σας συσκευή.

    Ένας αφυγραντήρας μπορεί να απογειώσει την αποδοτικότητα

    Ένα σπίτι χωρίς υγρασία, είναι ένα ζεστό σπίτι! Μπορείτε να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα στον χώρο σας, συνδυάζοντας τον αφυγραντήρα με το κλιματιστικό, και να απογειώστε την αποδοτικότητα. Με την αγορά μιας τέτοιας συσκευής θα ξεχάσετε αμέσως την υγρασία, θα μειώσετε τα έξοδα θέρμανσης, τα ρούχα σας θα στεγνώνουν πιο γρήγορα και οικονομικά, ενώ θα αφήσετε πίσω τη μούχλα και τους υδρατμούς στον χώρο του σπιτιού σας.

    Ένας αφυγραντήρας αποτελεί ιδανική λύση για παιδικά δωμάτια, χώρους εργασίας και αναμονής, αλλά και το σαλόνι σας. Στο Πλαίσιο μπορείτε να βρείτε τον αφυγραντήρα που καλύπτει τις απαιτήσεις σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θερμαντικών, για να απολαμβάνετε πάντοτε την ιδανική θερμοκρασία.

    Newsroom
    Newsroom

    gazzetta
    gazzetta reader insider insider