Μητσοτάκης: Μια νέα μέρα ξημερώνει για τη ΝΔ και την Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Μια νέα μέρα ξημερώνει για τη ΝΔ και την Ελλάδα

«Σήμερα ξημερώνει μια νέα ημέρα για τη ΝΔ και για την Ελλάδα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο εκλογικό τμήμα στην Κηφισιά όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που, όπως σημείωσε, προσέρχονται μαζικά σήμερα στην κάλπη και κάλεσε όσες και όσους ακόμα δεν έχουν ψηφίσει να το κάνουν, αναφέροντας ότι η διαδικασία διεξάγεται ομαλά, χωρίς καμιά καθυστέρηση.

«Τη Δευτέρα η ΝΔ δεν θα είναι απλά ενωμένη, θα είναι και ανανεωμένη. Και η νέα μεγάλη Κεντροδεξιά θα μπορέσει να προτάξει σύντομα ένα εναλλακτικό πειστικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Σε δηλώσεις του το Σάββατο, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να αλλάξει οργανωτικά τη Νέα Δημοκρατία, διευκρινίζοντας πως «στο κόμμα υπάρχουν στελέχη τα οποία ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνουν». Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι «δεν γίνεται να έχουμε μία πλούσια, μεγάλη και σπάταλη οργανωτική δομή, ενώ την ίδια ώρα δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους εργαζόμενούς μας», ενώ προανήγγειλε και την αποχώρηση της Ν.Δ. από το κτήριο της Συγγρού.

«Μερικές φορές αισθάνομαι ότι το κόμμα είναι σε κώμα» σημείωσε και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ανανέωσης της Ν.Δ. «Σ’ αυτό το ζήτημα καλούνται να τοποθετηθούν αύριο οι πολίτες» συνέχισε και ξεκαθάρισε ότι «ουδέποτε ετέθη ζήτημα διάσπασης του κόμματος». Όσον αφορά στο αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα στεφθεί νικητής αφού «το ρεύμα είναι με τη δική μου υποψηφιότητα».

Ειδική μνεία έκανε στην προσωπική του διαδρομή, σημειώνοντας ότι «είμαι στη Ν.Δ. από 15 ετών, έχοντας δώσει τις δικές μου μάχες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider