Μαρινάκης για Κασσελάκη: Προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρινάκης για Κασσελάκη: Προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show
Συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Αυτή τη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, άσκησε κριτική στον τρόπο άσκησης πολιτικής του Στ. Κασσελάκη.

Συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους η αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Αυτή τη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, άσκησε κριτική στον τρόπο άσκησης πολιτικής του Στ. Κασσελάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show. Αφού πήγε στην Καρδίτσα, καλό θα ήταν να ρωτήσει και τους πολίτες, αν μετά τον Ιανό η πολιτεία βρέθηκε δίπλα τους, όπως το κάνει και σήμερα. Αν διέθετε λίγο περισσότερο χρόνο θα το μάθαινε.

Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια.

Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις. Έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη. Κι αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η Κυβέρνηση: σε μια εποχή αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, να προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο νέο κέντρο φροντίδας ΑμεΑ στο Ελληνικό: Όλο το έργο ανάπλασης κινείται πια με μεγάλη ταχύτητα

Βρούτσης: Άγνωστο πότε θα ανοίξει το ΟΑΚΑ - Διαφορετική η περίπτωση του Ποδηλατοδρομίου

Υπερταμείο: Πώς ο ΔΑΑ «απογείωσε» τα μερίσματα στα 115 εκατ. ευρώ – Τα περιφερειακά αεροδρόμια, το ΤΑΙΠΕΔ, η ΕΤΑΔ, η ΔΕΗ και τα άλλα assets

gazzetta
gazzetta reader insider insider