Γεροβασίλη: Έρχεται ριζικός ανασχηματισμός με νέα υπουργεία 

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεροβασίλη: Έρχεται ριζικός ανασχηματισμός με νέα υπουργεία 

Ριζικό ανασχηματισμό με νέα πρόσωπα και υπουργεία, προανήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη σε σημερινή της τηλεοπτική συνέντευξη.

Μιλώντας στον Σκάι, η κυβερνητική εκπρόσωπος μίλησε για δομικό ανασχηματισμό «με τη συμμετοχή και εξωκοινοβουλευτικών».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «στόχος μας είναι μια ευέλικτη, γρήγορη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν είναι θέμα προσώπων. Έχουμε μπροστά μας ένα πιο σοβαρό θέμα, το Προσφυγικό, ως προτεραιότητα της ατζέντας μιας κυβέρνησης. Θα δοθεί βάρος στο υπουργείο Μετανάστευσης».

Αναφορικά με το χρέος, τόνισε ότι «η πρώτη αξιολόγηση έχει κλείσει. Η δεύτερη αξιολόγηση, έτσι κι αλλιώς, έχουμε δεσμευτεί να ολοκληρωθεί γρήγορα και επιτυχώς, για να πάμε παρακάτω. Στρατηγικά, ακολουθούμε το στόχο να ρυθμιστεί αυτό, το ελληνικό χρέος αν δεν καταστεί μη βιώσιμο κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Σε μια μάχη, θα έχεις και οπισθοχωρήσεις, όταν είσαι μέσα σε μια διαπραγμάτευση. Θα χάσεις και μάχες. Η ρύθμιση του χρέους θα γίνει μετά την αξιολόγηση», υπογράμμισε.

Απαντώντας στην ερώτηση αν υπάρχει πολιτικό πρόβλημα σε περίπτωση που η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες κριθεί αντισυνταγματική η κ. Γεροβασίλη, τόνισε: « ηεπιτυχία ή μη ενός νόμου παράγει και τα αντίστοιχα αποτελέσματα και ουσιαστικά για όλους μας. Είναι μια επιλογή που τη πιστεύουμε. Αν κριθεί αντισυνταγματική η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες, σε πρώτη φάση γίνεται επιστροφή στο προηγούμενο, αλλά ο στόχος της κυβέρνησης παραμένει ο ίδιος. Θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τοπίο και η κυβέρνηση θα πάρει τα μέτρα της».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider