ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 36 προσλήψεις μονίμων σε ΑΔΑΕ, ΤτΕ και στο ΙΦΕΤ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 36 προσλήψεις μονίμων σε ΑΔΑΕ, ΤτΕ και στο ΙΦΕΤ
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 5Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 29/6-8-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 36 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.), στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (Ι.Φ.Ε.Τ. Α.Ε.) και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής: ΠΕ Βιολόγος ή ΠΕ Φαρμακοποιός ή ΠΕ Χημικός, ΠΕ Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, ΠΕ Διοικητικού/Οικονομικού, ΠΕ Επόπτης Ακτινοπροστασίας, ΠΕ Πληροφορικής, ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού, ΤΕ Μηχανικός Αυτοματισμού, ΤΕ Μηχανικών, ΤΕ Μηχανολόγων/Μηχανικών, ΔΕ Γενικών Καθηκόντων, ΔΕ Εργοδηγός Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Τηλεφωνητών και ΥΕ Γενικών Καθηκόντων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Διαβάστε επίσης

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider