Την Τετάρτη τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 10 - Τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της Samsung

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Την Τετάρτη τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 10 - Τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της Samsung
Πώς θα είναι οι νέες κορυφαίες συσκευές της Samsung.

Μια ημέρα έμεινε για τα αποκαλυπτήρια του νέου Samsung Galaxy Note 10, χωρίς ωστόσο μετά από τόσες διαρροές να έχουν μείνει και πολλά να αποκαλυφθούν.

Τα renders που έχουν διαρρεύσει έχουν φανερώσει το design, ενώ οι πολλαπλές αναφορές αναλυτών και ειδικών έχουν περιγράψει με λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου.

Το μόνο νέο που προκύπτει μια ανάσα πριν την παρουσίαση της νέας σειράς τηλεφώνων είναι η τιμή τους η οποία όπως φαίνεται θα είναι χαμηλότερη από το αναμενόμενο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Ishan Agarwal, το Galaxy Note 10 με 256 GB αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει 949 ευρώ στην Ευρώπη ενώ το Galaxy Note + θα κοστίζει 1099 ευρώ (η έκδοση με τα 512 GB αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει 1.199 ευρώ). Οι προαναφερθείσες τιμές θα ισχύσουν σε αρκετές, όχι όμως σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές εξαιτίας του διαφορετικού ύψους των φόρων. Για παράδειγμα στην Ισπανία και την Γαλλία η συσκευή θα κοστίζει 10 ευρώ παραπάνω, ενώ οι Φιλανδοί θα πρέπει να δώσουν 50 ευρώ επιπλέον για το Galaxy Note 10, η τιμή του οποίου θα φτάσει τα 999 ευρώ.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου που αναμένεται με αγωνία από τους πιστούς της Samsung κι όχι μόνο παρακάτω ακολοθούν τα σημαντικότερα έτσι όπως έχουν προκύψει από τις διάφορες διαρροές.

Τα Galaxy Note 10 θα έρθουν με λογισμικό Android Pie και One UI και θα φορούν τον επεξεργαστή Exynos 9825 της Samsung για ακόμα καλύτερες επιδόσεις σε παιχνίδια, αυτονομία και θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα ακόμα και σε συνθήκες συνεχούς λειτουργίας.

Τα νέα Galaxy Note θα έχουν οθόνη με ελάχιστα περιθώρια Infinity-O η οποία θα καλύπτει το 92,5% του σώματος της συσκευής. Ειδικότερα το Galaxy Note10+ θα έρθει με Dynamic AMOLED οθόνη 6,8" και ανάλυση WQHD+ ενώ το Galaxy Note10 θα έρθει με οθόνη 6.3" με ανάλυση FHD+. Και στα δύο μοντέλα θα υπάρχει πολύ μικρή οπή όπου θα φιλοξενεί την εμπρόσθια κάμερα. Να σημειωθεί ότι η Selfie κάμερα θα είναι 10MP.

Επιπλέον ο υπερηχητικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη και υπόσχεται απόλυτη ασφάλεια, σε συνεργασία πάντα με το Knox, το κεντρικό σύστημα ασφαλείας των Galaxy συσκευών.

Στις συσκευές δεν θα υπάρχει θύρα ακουστικών για πρώτη φορά και πλέον η σύνδεση τους θα γίνεται μέσω usb type-c. Αυτό θα επιτρέψει στη Samsung να προσθέσει κατά 100mΑh μεγαλύτερη μπαταρία.

Εντελώς ανασχεδιασμένο θα είναι και το πίσω μέρος της συσκευής όπου οι κάμερες θα είναι τοποθετημένες με κατακόρυφη διάταξη στο πάνω αριστερό μέρος. Το νέο Galaxy Note 10 θα έχει τρεις οπίσθιους φακούς ενώ το Plus μοντέλο θα έχει κι έναν τέταρτο αισθητήρα Time-of-Flight. Ειδικότερα η κύρια κάμερα θα περιλαμβάνει έναν τηλεφακό στα 12 MP, έναν ευρυγώνιο στα 16MP και έναν υπερευρυγώνιο φακό στα 12MP.

Κατά τα λοιπά η συσκευή θα προστατεύεται από Gorilla Glass 6 και η μπαταρία της θα είναι 4.300mAh και 3.500mAh στο Galaxy Note + και στο Galaxy Note αντίστοιχα ενώ θα υποστηρίζει και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Όσο για το πενάκι S – Pen θα είναι αδιάβροχο και θα έχει ακόμα περισσότερα Air Actions.

Την Τετάρτη τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 10 - Τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της Samsung
Την Τετάρτη τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note 10 - Τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της Samsung

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider