Μυτιληναίος: Η Ελλάδα δεν μπορεί χωρίς τη ΔΕΗ - Χρειάζεται πολιτική σταθερότητα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μυτιληναίος: Η Ελλάδα δεν μπορεί χωρίς τη ΔΕΗ - Χρειάζεται πολιτική σταθερότητα
Εάν δεν υπάρξει κάποιο αρνητικό εξωτερικό σοκ τους επόμενους μήνες, οι οίκοι αξιολόγησης θα αναβαθμίσουν την ελληνική οικονομία, προβλέπει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος.

Μήνυμα ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου πως θα πρέπει να υπάρξει πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα, με στόχο την επιστροφή της στην κανονικότητα, απέστειλε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, μιλώντας νωρίτερα τη Δευτέρα στη Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Όπως προέβλεψε, εάν δεν υπάρξει κάποιο αρνητικό εξωτερικό σοκ τους επόμενους μήνες, οι οίκοι αξιολόγησης θα αναβαθμίσουν την ελληνική οικονομία, με την τελευταία να επιστρέφει στην επενδυτική βαθμίδα (investment grade).

Ως προς την κατάσταση της εταιρείας, ο κ. Μυτιληναίος εξήγησε ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το πρώτο εξάμηνο του έτους, ο τζίρος της εταιρείας ξεπερνά το 1 δισ. ευρώ.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί χωρίς τη ΔΕΗ για αυτό και οι τελευταίες εξελίξεις μεγαλώνουν την ευθύνη όσων θα πάρουν τις αποφάσεις», προειδοποίησε, επίσης, ο κ. Μυτιληναίος, αναφερόμενος στην αγορά ηλεκτρισμού και μετά τα δημοσιεύματα των τελευταίων 24ώρων για τη ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider