Μαλαματίνα: Την Πέμπτη ξεκινά η διαδικασία πώλησης - Τι προβλέπει το χρονοδιάγραμμα

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαλαματίνα: Την Πέμπτη ξεκινά η διαδικασία πώλησης - Τι προβλέπει το χρονοδιάγραμμα
Μέχρι το τέλος Ιουνίου να αναμένεται να κατατεθούν οι μη δεσμευτικές προσφορές με στόχο όλη η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του καλοκαιριού. 

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου πρόκειται να ανοίξει τελικά το data room της οινοποιίας Μαλαματίνα ώστε οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές να ενημερωθούν και στη συνέχεια να καταθέσουν προσφορές για την απόκτηση της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη διαδικασία επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα, Τρίτη, ωστόσο όπως επεσήμανε στο insider.gr ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Μέλλιος, ήταν απαραίτητο να ενημερωθούν ακόμη κάποια στοιχεία οπότε μετατέθηκε για την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ernst & Young η οποία υλοποιεί τη σχετική διαδικασία, έχει απευθύνει πρόσκληση σε περίπου 20 δυνητικά ενδιαφερόμενους επενδυτές ενώ ήδη περίπου 10-12 έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Ο στόχος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα είναι οι μη δεσμευτικές προσφορές να κατατεθούν μέχρι το τέλος του Ιουνίου, να αξιολογηθούν και να ακολουθήσουν οι δεσμευτικές ως περίπου το τέλος Ιουλίου ώστε όλη η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του καλοκαιριού προκειμένου η εταιρεία να μπορέσει να αξιοποιήσει τον τρύγο του φθινοπώρου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider