Μύθος ή αλήθεια: Κάνε το απόλυτο quiz για τη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου και κέρδισε

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μύθος ή αλήθεια: Κάνε το απόλυτο quiz για τη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου και κέρδισε

Με τη βοήθεια της Avis καταρρίπτουμε τους βασικούς «μύθους» σχετικά με τη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου ή αλλιώς το leasing.

Αν θέλουμε να αντιληφθούμε επακριβώς τι σημαίνει το leasing για το ρυθμό ανάπτυξης του κλάδου του αυτοκινήτου στη χώρας μας, αρκεί η παρακάτω δήλωση από τον πλέον ειδικό επί του θέματος:

«Μέχρι πριν 3-4 χρόνια είχαμε μηδενικό αριθμό ιδιωτών πελατών και από τότε φτάσαμε να έχουμε πλέον, στα τέλη του 2018, 7.000 – 8.000 αυτοκίνητα σε μικρούς πελάτες, δηλαδή σε πελάτες με τέσσερα και λιγότερα αυτοκίνητα ο καθένας. Πιο σημαντικό όμως από αυτό το νούμερο, είναι ο ρυθμός που αναπτύσσεται το leasing προς τους ιδιώτες. Εφέτος πιστεύουμε, ότι θα διπλασιάσουμε αυτό το νούμερο σε σχέση με πέρυσι, οπότε θα έχουμε περίπου 3.000 νέους πελάτες λιανικής, που θα επιλέξουν τη λύση του Leasing» εξηγούσε εδώ στο insider.gr πριν δύο μήνες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Avis, Ανδρέας Ταπραντζής.

Τα νούμερα αυτά αποτυπώνονται πλήρως και στην αγορά. Τα τελευταία χρόνια η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού στις all inclusive υπηρεσίες και όχι άδικα, καθώς αποτελεί μία ιδιαίτερα ευέλικτη και οικονομική λύση σε ότι αφορά στην απόκτηση αυτοκινήτου.

avis_leasing

Η Avis, με τη μοναδική εμπειρία και τεχνογνωσία της, είναι εδώ για να σας κατατοπίσει για τα οφέλη του, που είναι στα αλήθεια μοναδικά!

Αν, λοιπόν, σκέφτεστε την απόκτηση νέου αυτοκινήτου, μην μελετήσετε μόνο τιμές, επιδόσεις και χαρακτηριστικά όπως η κατανάλωση. Υπολογίστε και τα κόστη απόκτησης, τις δαπάνες χρήσης (service και ζημιές), έξοδα όπως η ασφάλιση ή τα τέλη κυκλοφορίας, αλλά και τη μείωση της αξίας του οχήματός σας με τον χρόνο. Συγκρίνετε όλα αυτά με το σταθερό κόστος του μηνιαίου μισθώματος και τη δυνατότητα να έχετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο κάθε λίγα χρόνια και θα δείτε ότι το leasing, πέρα από κάθε μύθο, σας συμφέρει πραγματικά.

Αν, λοιπόν, σκέφτεστε να προχωρήσετε με τη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου, είναι σίγουρο ότι θα έχετε σκεφτεί και ερωτήματα όπως αυτά εδώ: « Θα πληρώνω μόνος μου το σέρβις του αυτοκινήτου;», «Θα μου κοστίσει ακριβά η μεικτή ασφάλεια;», «Θα πληρώνω μόνος μου τα έξοδα του αυτοκινήτου;», «Μήπως το leasing απευθύνεται μόνο σε εταιρείες;».

Για να τελειώνουμε, λοιπόν, μία και καλή με αυτά τα ερωτήματα, δεν χρειάζεται να σου δώσουμε εμείς τις απαντήσεις. Μπορείς να τις βρεις μόνος σου κάνοντας το παρακάτω quiz:

ΚΑΝΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ QUIZ για το leasing αυτοκινήτου και βγες κερδισμένος

avis_quiz

Ετοιμάσου να κερδίσεις μοναδικά καλοκαιρινά ταξίδια και δώρα. Και αυτό δεν είναι μύθος, είναι αλήθεια!

Κάνε το quiz εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider