ΔΕΗ: Νέα σταθερά 12μηνα τιμολόγια – Χρεώσεις σε επίπεδα προ ενεργειακής κρίσης

Κώστας Δεληγιάννης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΕΗ: Νέα σταθερά 12μηνα τιμολόγια – Χρεώσεις σε επίπεδα προ ενεργειακής κρίσης
Τα νέα ΔΕΗ myHomeEnter και myHomeOnline προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές, από 12,3 λεπτά του ευρώ ανά kWh.

Με νέες ακόμη πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις λάνσαρε από σήμερα, 1η Απριλίου, η ΔΕΗ τα δύο σταθερά 12μηνα τιμολόγιά της. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο προϊόντων προμήθειας ρεύματος, ΔΕΗ myHomeEnter και ΔΕΗ myHomeOnline, είναι πως παρέχονται με τιμές σε επίπεδα παρόμοια με πριν από την ενεργειακή κρίση.

Πιο συγκεκριμένα, η χρέωση στο ΔΕΗ myHomeEnter (Ημέρας & Νύχτας) διαμορφώνεται στα 12,5 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα, με πάγιο στα 5 ευρώ. Παράλληλα, προσφέρεται έκπτωση 2%, σε περίπτωση αυτόματης εξόφλησης με πάγια εντολή. Υπενθυμίζεται ότι ο προηγούμενος τιμοκατάλογος του συγκεκριμένου προϊόντος προέβλεπε χρέωση Ημέρας στα 17,9 λεπτά ανά kWh και Νύχτας στα 16,9 λεπτά ανά kWh.

Το προϊόν προσφέρεται χωρίς ελάχιστη χρέωση. Επίσης, η τιμή είναι ενιαία, δηλαδή χωρίς να προβλέπονται κλιμάκια κατανάλωσης. Παράλληλα, η ΔΕΗ παρέχει έκπτωση 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό, ενώ με την ενεργοποίηση του προϊόντος παρέχεται δωρεάν για 3 μήνες η υπηρεσία ΔΕΗ GreenPass.

Το ΔΕΗ myHomeOnline προσφέρεται με αυτόματη πληρωμή των λογαριασμών, με πάγια τραπεζική εντολή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Η χρέωση Ημέρας είναι στα 12,3 λεπτά ανά κιλοβατώρα, η χρέωση Νύχτας (για πελάτες με νυχτερινό μετρητή) 11,3 λεπτά ανά κιλοβατώρα και το μηνιαίο πάγιο 3,5 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ο παλιός τιμοκατάλογος προέβλεπε χρέωση Ημέρας 17,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα και Νύχτας 16,6 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Και πάλι η τιμή είναι ενιαία, δηλαδή χωρίς να προβλέπονται κλιμάκια κατανάλωσης. Επίσης, η ΔΕΗ παρέχει έκπτωση 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό, ενώ με την ενεργοποίηση του προϊόντος παρέχεται δωρεάν για 3 μήνες η υπηρεσία ΔΕΗ GreenPass.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ενέργεια: Νέες συμφωνίες βιομηχανιών για «πράσινα» συμβόλαια ρεύματος

Ξεκινά το «Φωτοβολταϊκά στο χωράφι» – Θα χρηματοδοτηθούν 3.000 αγρότες

gazzetta
gazzetta reader insider insider