Στην Hilton το εμπορικό σήμα της Graduate Hotels για 210 εκατ. δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην Hilton το εμπορικό σήμα της Graduate Hotels για 210 εκατ. δολάρια
Στα χέρια της Hilton πέρασε το εμπορικό σήμα της Graduate Hotels, με το τίμημα για την εξαγορά να ανέρχεται στα 210 εκατ. δολάρια, δίνοντας νέα ώθηση στην μετοχή της, η οποία τους τελευταίους 12 μήνες έχει σημειώσει άνοδο σχεδόν 50%.

Στα χέρια της Hilton Worldwide Holdings πέρασε το εμπορικό σήμα της Graduate Hotels, με το τίμημα για την εξαγορά να ανέρχεται στα 210 εκατ. δολάρια, δίνοντας νέα ώθηση στην μετοχή της, η οποία τους τελευταίους 12 μήνες έχει σημειώσει άνοδο σχεδόν 50%.

«Είχαμε εδώ και καιρό θέσει υψηλά τον πήχη για την προσθήκη εμπορικών σημάτων στο χαρτοφυλάκιό μας, είτε οργανικά, είτε μέσω εξαγοράς, και η Graduate Hotels θα είναι ένας ακόμη μοχλός ανάπτυξης για εμάς, παρουσιάζοντας μια μοναδική ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε περισσότερους επισκέπτες σε πιο περιζήτητους προορισμούς», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hilton Worldwide, Κρίστοφερ Νασέτα ενώ πρόσθεσε πως η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί το δεύτερο τρίμηνο.

Η Graduate Hotels, με την υποστήριξη της AJ Capital, άνοιξε τα πρώτα της ξενοδοχεία στις αμερικανικές πολιτείες Τζόρτζια και Αριζόνα το 2014. Έκτοτε επεκτάθηκε σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, καθώς και στη Βρετανία, με τα καταλύματα της να βρίσκονται κυρίως κοντά σε πανεπιστημιουπόλεις, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μιχαηλίδου: Στοχευμένοι έλεγχοι για αντιμετώπιση του εργασιακού human trafficking

Eurobank: Η ελληνική οικονομία υπεραπέδωσε έναντι της Ευρωζώνης το 2023

tbi bank: Καταγράφει υψηλότερη ανάπτυξη και μεγαλύτερα κέρδη το 2023

gazzetta
gazzetta reader insider insider