Eurobank: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της BNP Paribas Personal Finance Bulgaria από την Postbank

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Eurobank: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της BNP Paribas Personal Finance Bulgaria από την Postbank
Eurobank
«Η συναλλαγή ενισχύει τη θέση της Postbank στη λιανική τραπεζική της Βουλγαρίας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες σταυροειδών πωλήσεων, δεδομένης της πελατειακής βάσης της BNP Paribas Personal Finance Bulgaria, που ξεπερνά τις 270.000 πελάτες».

Η Eurobank ολοκλήρωσε την εξαγορά της BNP Paribas Personal Finance Bulgaria από την Postbank.

«Η συναλλαγή ενισχύει τη θέση της Postbank στη λιανική τραπεζική της Βουλγαρίας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες σταυροειδών πωλήσεων, δεδομένης της πελατειακής βάσης της BNP Paribas Personal Finance Bulgaria, που ξεπερνά τις 270.000 πελάτες. Από σήμερα οι πελάτες της BNP Paribas Personal Finance Bulgaria θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από το ίδιο δίκτυο εξυπηρέτησης και στο προσεχές μέλλον, εντός του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η λειτουργική ενοποίηση, θα αποκτήσουν τη δυνατότητα χρήσεως του εκτεταμένου δικτύου καταστημάτων της Postbank» υπογραμμίζει με ανακοίνωσή της η Eurobank.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Indiana Jones ή Last Kingdom; Ζήστε και τα δύο στο Κάστρο του Μπαμβούργου

Σε ποια νοσοκομεία θα πάνε χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες; Θυμωμένος Χριστοδουλάκης, Amber Alert για Έφη και Χουλιαράκη

Watera Ελλάς: Δύο νέες μονάδες αφαλάτωσης για την Μύκονο

gazzetta
gazzetta reader insider insider