Η Emirates έλαβε 5 παγκόσμιες διακρίσεις στα βραβεία ULTRA και APEX 2022-23

Newsroom
Μοιράσου το
Η Emirates έλαβε 5 παγκόσμιες διακρίσεις στα βραβεία ULTRA και APEX 2022-23
Η αεροπορική εταιρεία ξεχώρισε για τις κορυφαίες υπηρεσίες της, το παγκόσμιο δίκτυό της και τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στην κατηγορία της.

Η Emirates έλαβε πέντε σημαντικές διακρίσεις σε δύο τελετές απονομής που πραγματοποιήθηκαν στον κλάδο των αερομεταφορών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην αεροπορική εταιρεία απονεμήθηκαν τα βραβεία «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο» και «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή» στα βραβεία ULTRA 2022, καθώς και τα «Βραβείο Παγκόσμιας Κλάσης», «Παγκόσμια Επίσημη Βαθμολογία Αεροπορικής Εταιρείας 5 Αστέρων» και «Βραβείο Επιλογής Επιβατών για την Καλύτερη Παγκόσμια Ψυχαγωγία» στα βραβεία APEX 2023.

Χάρη στα έγκυρα σχόλια των επιβατών, σε συνδυασμό με τους επαγγελματικούς ελέγχους, η Emirates απέσπασε στην τελετή APEX/IFSA στην Καλιφόρνια το «Βραβείο Παγκόσμιας Κλάσης» για την ασφάλεια, την ευημερία, τη βιωσιμότητα, την εξυπηρέτηση και τη συμπερίληψη, καθώς και το βραβείο «Παγκόσμια Επίσημη Βαθμολογία Αεροπορικής Εταιρείας 5 Αστέρων» μέσω του οποίου αναγνωρίζονται όλες τις πτυχές της αεροπορικής εταιρείας. Επιπλέον, το «Βραβείο Επιλογής Επιβατών για την Καλύτερη Παγκόσμια Ψυχαγωγία» οφείλεται στο ice, το καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει στην κατηγορία του. Η APEX είναι μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς οργανώσεις αεροπορικών εταιρειών, φιλοξενώντας από το 2018 μια ετήσια τελετή απονομής βραβείων.

H Emirates διακρίθηκε και στην τελετή απονομής των βραβείων ULTRA 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, αποσπώντας τα βραβεία «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο» και «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή». Η αεροπορική εταιρεία ξεχώρισε για τις κορυφαίες υπηρεσίες της, το παγκόσμιο δίκτυό της και τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες στην κατηγορία της. Τα βραβεία ULTRA απονέμονται λαμβάνοντας υπόψη και τις ψήφους των επιβατών, μιας διεθνούς κοινότητας δύο εκατομμυρίων ταξιδιωτών που έχουν αναγνωρίσει την Emirates ως κορυφαία αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για πολυτελή ταξίδια.

Δηλώσεις

Ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline, παρευρέθηκε στην εκδήλωση στο Λονδίνο και παρέλαβε τα βραβεία ULTRA, ενώ ο Patrick Brannelly, SVP Λιανικής, IFE & Συνδεσιμότητας, παρευρέθηκε στα βραβεία APEX στην Καλιφόρνια.

Σε συνέχεια των δύο τελετών απονομής των βραβείων, ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που διακριθήκαμε -για ακόμη μια φορά- στα βραβεία ULTRA 2022 και APEX 2023. Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αντικατοπτρίζουν τη σκληρή δουλειά και τη δέσμευση των μελών της ομάδας μας να κάνουν το «fly better» της Emirates πραγματικότητα για τους επιβάτες μας παγκοσμίως. Πραγματοποιήσαμε μια επένδυση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αναβαθμίσουμε τον εσωτερικό χώρο καμπινών σε περισσότερα από 120 αεροσκάφη, ανανεώσαμε τα μενού και πραγματοποιήσαμε μια σειρά από ενέργειες που θα «απογειώσουν» την ταξιδιωτική εμπειρία της Emirates. Διατηρώντας ένα διευρυμένο δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από 130 προορισμούς, η Emirates θα συνεχίσει να συνδέει τον κόσμο με στιλ και άνεση, μέσω του κόμβου στο Ντουμπάι».

Ο Nick Perry, Πρόεδρος της Ultratravel, πρόσθεσε: «Αυτά τα βραβεία αποτελούν φόρο τιμής, όχι μόνο στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει η Emirates στους επιβάτες της, αλλά και στο γεγονός ότι ο δημοφιλής κόμβος της στο Ντουμπάι παρέμεινε ανοιχτός και η Emirates συνέχισε να πετά καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας –διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών σε όσους χρειάζονταν να ταξιδέψουν. Είναι χαρά μου να απονείμω στην Emirates αυτά τα βραβεία τα οποία της ανήκουν επάξια. Ανυπομονούμε να μάθουμε για τις πρόσθετες υπηρεσίες που σχεδιάζει να παρέχει η Emirates την επόμενη χρονιά».

Ο Dr. Joe Leader, Διευθύνων Σύμβουλος της APEX/IFSA, δήλωσε: «Το APEX World Class αποτελεί μια εις βάθος ανάλυση της ποιότητας των υπηρεσιών, της ασφάλειας των αεροπορικών εταιρειών και της προόδου της βιωσιμότητας. Μόλις οκτώ αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο έφτασαν

στην κορυφή του ΑΡΕΧ World Class 2023, με την Emirates να συνεχίζει να διαπρέπει φροντίζοντας για τους επιβάτες της στην Οικονομική Θέση, παρέχοντας διαχρονικά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Οι αναβαθμίσεις στην Premium Οικονομική Θέση, τη Διακεκριμένη Θέση και την Πρώτη Θέση συνεχίζουν να θέτουν εξαιρετικά ψηλά τον πήχη. Το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates συνεχίζει να διατηρεί σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, σύμφωνα με περισσότερες από 1 εκατομμύριο πτήσεις που παρέχονται στα βραβεία APEX. Η Emirates είναι η επιλογή των επιβατών της APEX για το 2023, για το καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει στον κόσμο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.