H Draculis εδραιώνει τη θέση της στη Βόρειο Ελλάδα!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Draculis εδραιώνει τη θέση της στη Βόρειο Ελλάδα!
Η εμπειρία των 50 χρόνων της Draculis έχει διδάξει, ότι λόγω της τεχνολογίας και της καινοτομίας των αναβατορίων σκάλας που διαθέτει, η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας.

Η εμπειρία των 50 χρόνων της Draculis έχει διδάξει, ότι λόγω της τεχνολογίας και της καινοτομίας των αναβατορίων σκάλας που διαθέτει, η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας.

Στη Draculis επίσης γνωρίζουν, ότι η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας δεν είναι μια απλή υπόθεση και η κάθε εγκατάσταση είναι μοναδική! Είτε πρόκειται για ανελκυστήρα σε ευθείες σκάλες ή κυκλικές, εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, αποτελεί για τον καταναλωτή μια σημαντική απόφαση ζωής και επένδυση χρημάτων. Με τον ίδιο τρόπο την αντιμετωπίζει και η εταιρεία!

Γι΄αυτό κι έχουν επιλέξει η εξυπηρέτηση των πελατών - σε πανελλαδικό επίπεδο - να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από υπαλλήλους της Draculis, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες αγοράς, συντήρησης και υποστήριξης ενός ανελκυστήρα σκάλας.

Μένετε στη Μακεδονία ή τη Θράκη; Θα είναι άμεσα κοντά σας… με ένα τηλεφώνημα!

Ειδικά για τη Μακεδονία και τη Θράκη, λόγω της μεγάλης ζήτησης των προϊόντων και των πολλών εγκαταστάσεων σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, η Draculis προχώρησε στη στελέχωση τμήματος με μόνιμο προσωπικό (μηχανολόγους και τεχνικούς), με έδρα την Θεσσαλονίκη. Με αυτόν τον τρόπο τα στελέχη της, καλύπτουν άμεσα και αποτελεσματικά όλους τους πελάτες της στη Βόρειο Ελλάδα.

Οργανώνουν τις κατάλληλες ενέργειες για τη βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, είτε πρόκειται για την κύρια ή την εξοχική κατοικία, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. H προσωποποιημένη επικοινωνία εμπνέει εμπιστοσύνη, ηρεμία και διασφαλίζει τους πελάτες της Draculis, ότι ΜΙΑ εταιρεία έχει τη συνολική ευθύνη, από την αγορά του αναβατορίου σκάλας έως την εγκατάσταση και το service.

Ως η Νο1 εταιρεία ειδικών ανελκυστήρων σκάλας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Stannah στην Ελλάδα, έχουν πραγματοποιήσει συνολικά πάνω από 6.750 εγκαταστάσεις πανελλαδικά. Αρκετές εκατοντάδες από αυτές έχουν πραγματοποιηθεί σε πόλεις όπως η: Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Χαλκιδική, Καβάλα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη κλπ.

O ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων που διαθέτει η εταιρεία, εξασφαλίζει την γρήγορη και άμεση ανταπόκριση ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες τοποθετήσεις και απομακρυσμένες περιοχές.

Μετακινηθείτε εύκολα με τα Αναβατόρια Σκάλας της Draculis!

Εσείς απλά καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο της Draculis: 210 2841189 ή εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε mail στο [email protected] και θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας.

Θα μιλήσετε με τον σύμβουλο-μηχανικό της δικής σας περιοχής και θα κλείσετε ένα ραντεβού την ημέρα και ώρα που μπορείτε, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση ή χρέωση για εσάς.

Ο μηχανολόγος της Draculis κατά την επίσκεψή του θα απαντήσει σε όλες τις απορίες σας, θα αξιολογήσει τη σκάλα σας, θα σας δώσει εξατομικευμένες λύσεις σε τυχόν κατασκευαστικά θέματα και θα σας προτείνει το κατάλληλο μοντέλο ανελκυστήρα σκάλας.

Αφού σας παραδώσει την ΔΩΡΕΑΝ μελέτη και την εκτίμηση κόστους του δικού σας χώρου, θα μετρήσει τη σκάλα σας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα και ακριβή συστήματα ψηφιακής παραμετροποίησης. Στην πορεία το μηχανολογικό σχέδιο θα προωθηθεί στο εργοστάσιο της Stannah στην Αγγλία και θα δρομολογηθεί η παραγωγή του δικού σας ανελκυστήρα σκάλας, κάτω από συνεχή επόπτευση και με αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας.

Όλοι οι μηχανολόγοι της Draculis έχουν τις εξειδικευμένες γνώσεις, για να σχεδιάσουν τον «αόρατο» ανελκυστήρα σκάλας. Εσείς απλά επιλέξτε το μοντέλο, τα χρώματα και την αισθητική του ανελκυστήρα σκάλας, που ταιριάζει σε εσάς και στον χώρο σας!

Τεχνικό τμήμα με εξειδικευμένο προσωπικό!

Κάθε νέα εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας αποτελεί για την ομάδα των τεχνικών της Draculis, μια νέα πρόκληση που πρέπει να έχει το αρτιότερο τεχνικό αποτέλεσμα για τους πελάτες της. Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας είναι εκπαιδευμένα και ενημερώνονται διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις, με σεμινάρια στο εξωτερικό, για να προσφέρουν υψηλής ποιότητας service.

Διενεργούν πάντα ποιοτικούς ελέγχους για τη διασφάλιση των υψηλών standards ασφαλείας και τις προδιαγραφές, που η Draculis απαιτεί και παρέχει. Αποτέλεσμα η άψογη και απρόσκοπτη λειτουργία του ανελκυστήρα σκάλας Stannah για πολλές 10ετίες.

Αν λοιπόν κατοικείτε στη Βόρειο Ελλάδα, εμπιστευθείτε την εγκατάσταση του δικού σας ανελκυστήρα σκάλας, στο τεχνικό τμήμα της Draculis και απολαύστε τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην ελληνική αγορά!

Η Draculis έχει έναν ανελκυστήρα σκάλας για κάθε περίπτωση, για κάθε σας ανάγκη και χώρο, αλλά πάνω απ΄όλα ανθρώπινες υπηρεσίες!

Draculis Lift: Ικαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2841189 & 210 2842018

Website: https://draculis.gr

e-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/draculis.gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/draculis-lift-196337196/

Instagram: https://www.instagram.com/draculis.gr

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCK9V3eMMJycOWjhcu-tv0xg

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider