CEO της χρονιάς για το CNN Business o Άλμπερτ Μπουρλά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
CEO της χρονιάς για το CNN Business o Άλμπερτ Μπουρλά
Ποιος είναι ο κύριος λόγους που το CNN Business ανακήρυξε τον CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της χρονιάς.

Μπορεί να απέχουμε πολύ ακόμη μέχρι να τελειώσει η πανδημία του Covid-19 αλλά η ζωή έχει δείξει να επιστρέψει σε ένα βαθμό σε κάποια φυσιολογικά και κανονικά επίπεδα. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στα πολλά εμβόλια για τον κορονοϊό, συμπεριλαμβανομένου και του σκευάσματος της Pfizer.

Αυτός είναι και ένας από τους κύριους λόγους που το CNN Business ανακήρυξε τον CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά ως Διευθύνοντα Σύμβουλο της χρονιάς. Ο Μπουρλά ακολουθεί στη σειρά των νικητών των Marc Benioff της Salesforce, τον Brian Cornell της Target και τον Brian Niccol της Chipotle.

Το CNN Business εξέτασε πολλούς άλλους σημαντικούς CEO για τη φετινή διάκριση, όπως η Lisa Su της AMD, τον Jim Farley της Ford, τον David Solomon της Goldman Sachs και τον Sundar της Alphabet αλλά και το «Πρόσωπο της Χρονιάς» των Time τον Elon Musk της Tesla.

Αλλά ο Μπουρλά αποτέλεσε την επιλογή του CNN Business για όλα όσα έκανε η Pfizer σε μια χρονιά όπου τα εμβόλια Covid έγιναν κυρίαρχα και βοήθησαν στη σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας.

«Η Pfizer έκανε ένα πολύ καλό για την ανθρωπότητα και είμαστε πολύ, πολύ περήφανοι για αυτό», είπε ο Μπουρλά σε συνέντευξή του στο CNN Business.

Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider