«Καλοβλέπουν» τη μετοχή της Netflix οι αναλυτές

Newsroom

Σύσταση «αγοράς» θέτουν πολλοί αναλυτές για τη μετοχή της Netflix εάν υπάρξει κάποια διόρθωση για τοποθέτηση, με τα επίπεδα ρεκόρ που κατέγραψε την Τρίτη.

Η Atlantic Equities αύξησε την τιμή στόχο της μετοχή στα 780 δολάρια, επικαλούμενη τη διεθνή υιοθέτηση στην Ιαπωνία, την Ινδία και τη Λατινική Αμερική. Αξίζει να σημειωθεί πως η μετοχή τους Netflix ολοκλήρωσε τις συναλλαγές σχεδόν στο +3% στα 606,71 δολάρια την Τρίτη.

«Η μετοχή δείχνει ακριβή αλλά όχι ιδιαίτερα», όπως δήλωσε η επικεφαλής επενδύσεων της Laffer Tengler Investments Nancy Tengler στο «Trading Nation».

«Αν δεν κατέχεις τη μετοχή και τη θέλεις, την επιλέγεις αργότερα», είπε η Nancy Tengler. «Αλλά είναι μια ακριβή μετοχή και πολλά από τα καλά νέα έχουν περάσει στη μετοχή, οπότε μπορεί να έχετε καλύτερες ευκαιρίες».

Οι αναλυτές αναμένουν ότι το Netflix θα αυξήσει τα κέρδη ανά μετοχή κατά 23% το επόμενο έτος, δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ο ιδρυτής της Inside Edge Capital Management Todd Gordon. «Σε μια διόρθωση, θα ήθελα να αγοράσω μεγαλύτερο όγκο από τις μετοχές του Netflix» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.