Η My Ομάδα πάει Τόκιο!

Newsroom

Όταν πριν από περίπου τρία χρόνια τα My market ανακοίνωναν τη στήριξή τους σε νεαρούς πρωταθλητές, κανείς δεν είχε κατά νου ότι η ομάδα εκείνη θα μπορούσε να διεκδικήσει έως και ολυμπιακά μετάλλια. Άλλωστε δεν ήταν αυτός ο βασικός στόχος. Όπως από τότε τόνιζαν οι άνθρωποι των My market, στόχος ήταν να βοηθήσουν στην προσπάθεια των νέων πρωταθλητών να μπούνε στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν ήταν τίποτα παραπάνω από την επιβράβευση της επίπονης και μεθοδικής προσπάθειάς τους να πρωταγωνιστήσουν σε αθλήματα που σπάνια συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας. 

Σήμερα -με την πανδημία να συνεχίζει να επηρεάζει τη ζωή μας, αλλά και να δυσκολεύει περισσότερο την προετοιμασία των νέων πρωταθλητών μας- τα Mymarket βλέπουν την πρωτοβουλία τους να ξεπερνά τις αρχικές προσδοκίες. Η φετινή My Ομάδα, έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Και στις βαλίτσες της… φορτώνει τις ευχές όλων μας -και φυσικά όλων των εργαζομένων των My market- οι οποίοι έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν που έχουν τα παιδιά αυτά στη δική τους Ομάδα. 

Κρατάμε, λοιπόν, στο μυαλό και την καρδιά μας τα ονόματα των νεαρών πρωταθλητών μας και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να φέρνουν -ακόμα μεγαλύτερες- χαρές: Ανδρέας Βαζαίος (κολύμβηση), Κριστιάν Γκολομέεβ (κολύμβηση), Άννα Ντουντουνάκη (κολύμβηση) και Χρήστος Φραντζεσκάκης (σφυροβολία) και -στους Παραολυμπιακούς Αγώνες- Στέλλα Σμαραγδή (άλμα εις μήκος).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: