Mega Yeeros: Έρχονται γύρος και κεφτεδάκια από όσπρια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mega Yeeros: Έρχονται γύρος και κεφτεδάκια από όσπρια
Στόχος της εταιρείας είναι η διείσδυση με μία αγορά πολλά υποσχόμενη καθώς τα νέα plant based σκευάσματα τροφίμων γνωρίζουν μεγάλη αποδοχή από τους καταναλωτές, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ.

Νέα προϊόντα βασισμένα σε φυτικές ύλες (plant based) λανσάρει σε Ελλάδα και ΗΠΑ η Mega Yeeros.

Κατά την παρουσίαση των νέων κωδικών, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Νίκος Λούστας, σημείωσε πως τα νέα προϊόντα, μπέργκερ, κεφτεδάκια και γύρος, θα έχουν σαν βάση τα όσπρια όπως ρεβίθια και μπιζέλια καθώς και τα δημητριακά και λαχανικά.

Στόχος της εταιρείας είναι η διείσδυση με μία αγορά πολλά υποσχόμενη καθώς τα νέα plant based σκευάσματα τροφίμων γνωρίζουν μεγάλη αποδοχή από τους καταναλωτές, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ.

«Θεωρούμε ότι μέχρι το 2025, η αγορά των plant based θα φτάσει στα 4 με 5 δισ. δολάρια, και θα καταλάβει το 10% της αντίστοιχης συνολικής αγοράς», σημείωσε ο κ. Λούστας προσθέτοντας ότι «στην επόμενη τριετία το 10% του τζίρου μας, θα προέρχεται από τα plant based προϊόντα .

Η Megas Yeeros για τη νέα γραμμή παραγωγής έχει επενδύσει ήδη 600.000 ευρώ ενώ εντός του έτους θα υλοποιήσει νέες επενδύσεις ύψους 1 εκατ. ευρώ για την επέκταση του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο με την προσθήκη 2.500 τ.μ..

Σημειώνεται ότι το 2019 η Megas Yeeros πέτυχε πωλήσεις 42 εκατ. ευρώ, 11% υψηλότερες σε σχέση με το 2018, εκ των οποίων τα 9 εκατ. ευρώ προέρχονται από τις ΗΠΑ και τα 6 εκατ. από εξαγωγές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider