Εκτός διοικητικού συμβουλίου οδηγείται ο διευθύνων σύμβουλος της Folli Follie Tζώρτζης Κουτσολιούτσος με στόχο τη συναίνεση των πιστωτών για την υποβολή νέας αίτησης στο άρθρο 106α του Πτωχευτικού Κώδικα που κατατέθηκε σήμερα.

Ο κ. Κοτσολιούτσος έχει δεσμευτεί ότι θα αποχωρήσει από την θέση του μέχρι το τέλος του έτους.

Nα σημειωθεί ότι η νέα αίτηση που κατέθεσε η Folli Follie αναμένεται να συζητηθεί, αύριο Πέμπτη.

Στο δικαστικό μέτωπο, ο Οικονομικός Εισαγγελέας έχει από χτες τις έγγραφες καταθέσεις των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο της Folli Follie.

Οι δέκα που κλήθηκαν ως ύποπτοι είναι η οικογένεια Κουτσολιούτσου (Δημήτρης, Γεώργιος, Αικατερίνη), ο  οικονομικός διευθυντής και ο διευθυντής του λογιστηρίου της εταιρείας, ακόμα τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου την επίδικη περίοδο, ο επικεφαλής της θυγατρικής του ομίλου στην Ασία και ο ορκωτός λογιστής που φέρεται να παρουσίασε παραποιημένα οικονομικά στοιχεία στον ισολογισμό του 2017. 

Στους παραπάνω έχει ήδη επιβληθεί το μέτρο της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών, των θυρίδων και των χρηματοπιστωτικών προϊόντων που κατέχουν, ενώ τα αδικήματα για τα οποία θα αποφανθεί αν θα αποδώσει ο κ. Δραγάτσης είναι για «απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού» και «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.